Elinde olmadan aşırı kafaya takmak

nanelimon16

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
790
241
333
35
kızlar herkese merhaba...canımaşırı sıkkın ya ben elimde olmadan bazı şeyleri kafama aşırı takıyorum..
Mesela kıskanıldığımı çok hissediyorum. normalde aşırı sıcakkanlı biriyim ama karşımdaki hem cinsim ve yaşıma yakınlarla fazla diyalog kuramıyorum. ben yaklastıkça aynı ilgiyi göremiyorum .. bu da beni içten içe sinir ediyor. aman diyorum boşver ama her zaman yüz yüze gelebileceğim kişi oluyor bu insanlar. ne yapmalıyım sizce ilgi göstermeyip kendi kabuğumamı çekilmeliyim? birde ben muhattap olmamayı deniyorum fakat hiç olmadık yerde bu tarz insanlar laflarıma muhalefet olabiliyor. hal hatır sorunca karşılığını alamıyorum.. nasılsın diyorum cevap var ama sen nasılsın diye karşılık bulamıyorum.. sinir olmamak elde değil.. bende aynıtavrı takıncam.. tabi bu kendi evimde olmadığısurece çünkü evime gelene neolursa olsun yüz ceviremem...aynı benim gibi olan var mı yoksa da ne önerirsiniz bana

NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE bu devir bunu kaldırıyor.tabiki aldığın karardaki gibi davran kimseye şirin görünmek için fazla verici olmamak lazım .
aynı samimiyeti hissedebildiğin insanlara karşı ise tam tersi özverili olunur.
2 kere sorarım nasılsın diye baktım benim halim sorulmuyor
selammmm :)
der geçerim yanlarından
bu iş böyle

Bu yaslarda hep boyle sanirim. Artik insanlar da asosyal olmayi benimsemis. Disarda cok eglenen insanlari gordugumde artik acaba ne sacmaliklarla gecirdiler bu eglendiklerini sandiklari zamanlarini diye dusunuyorum. Hicbiri samimi gelmiyor. Eminim onlara da icten insanlar gercekten samimi gelmiyordur.

aynen öyle o kadar içime oturuyor ki anlatamam. karakter olarak hakkaten sıcak kanlıyım. ama böyle ilgiye karşı ilgisiz kalıncada sinir katsayım yükseliyor ve tüm içimden geçenlerde yüzüme vuruyor elimde olmuyor. içimden mutluluk geliyorsa yüzüm gülüyor. yok mutsuzsam yüzüm düşüyor yemin ederim farkında olmayabiliyorum. karşımdaki neyin var canın mı sıkın dediğinde gizleyemiyorum... nasıl dizginlicem bu insanlara karşıhislerimi bilmiyorum. birde sürekli yüzyüze bakabileceğim kişiler

Canım hayatta bir sadece selam verdiklerimiz vardır, bir arkadaşlarımız vardır merhabamız olan iki sohbet ettiğimiz, bir de her derdimiz paylaştığımız bizi anlayan, frekanslarımızın tuttuğu dostlarımız vardır herkesle hemen arkadaş olmayı bekleme ya da sıcak olmalarını.. bazı insanlar hemen karşısındakine ısınamaz, mesafeli durur ne bileyim ön yargılı olurlar ama bunda sinirlenecek bir şey yok sende san nasıl davranıyorlarsa o şekilde davranırsın sana samimi olanla samimi olursun her yerde böyledir. Boşver takılma yani.

Hak ettiği kadar değer..

evet öyle yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. bu sefer herkese karşı şen şakrak olan ben ona öyle davranmayınca insanlar tarafından BEN yanlış anlaşılıcam endişeside taşıyorum. bu arada benden 23 gün önce evlenmişin:) bebeğin hayırlı olsun ..

Evet artık öyle yapıcam böyle karar aldım. ama dediğim gibi herkese yanibana samimi olanlara ilgili olan ben böyle kişilere soğuk durursam cevrem tarafından yanlış anlaşılmam umarım örneğim kıskanıyorum tarzında düşünenler olmaz inşallah. olursada Allaha havele ediyorum

Sağolasın inşallah:)) Allahım sana da nasip etsin istediğin zaman:)

birde ben muhattap olmuyorum. birşey konusuyorum başkasıyla. bu kişi hemen kalp kırıcı bir şeyle karşılık veriyor bana. öylece donup kalıyorum. keske hazır cevap olsam haddini bildirsem..böyle olunca ne yapmamı önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…