Erkek İnfertilitesi ELİNDE PROXEED VE BENZER TAKVİYE KALANLAR BURAYA

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.354
398
merhaba,
arkadaşlar bu konuyu açma gereği duydum ;
bazı arkadaşların elinde bu ilaçlar kalıyor ve gerçekten indirimli fiyattan veriyorlar.
ama konular dağınık olduğu için yetişemeyebiliyoruz...
en azından elin kalan arkadaşlar bu konuya yazarsa daha kolay ulaşabiliriz.

zaten bu ürünler ilaç değil multivitamin takviyeleri

elinde bu tarz hamile kalmaya yardımcı ilaçlar kalan arkadaşlar buradan paylaşsa güzel olur :)

teşekkür ederim . bizde yeni ilaç kullanımına başladık .inşallah ilaç temininde yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır

merhaba arkadaşlar eşim 1 ay proxeed plus kulllandı çok şükür hamileyim elimde 1 kutu açılmamış var isteyen iletişime geçebiliriz

birde ocean plus omega 3 1 kutu açılmamışta o var yumurta ve sperm kalitesini artırmak için

Ben siteden bir arkadaştan buldum ..Allah razı olsun çok iyi bir fiyata verdi zaten çok masraf vardi bu ay çok iyi oldu .. inşallah sizde bulabirsiniz

birde ocean plus omega 3 1 kutu açılmamışta o var yumurta ve sperm kalitesini artırmak için

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. dualarıni bekleriz.

Acaba sorun neydi nekadar iyileşme oldu yazabilirmisin

Benim fsh 9 cikti esimin hareket dusuktu gecen ay hsg cektirdim adet olmadim esim 1kutu proxeed kullandi cok sukur hamileyim

merhaba,
arkadaşlar bu konuyu açma gereği duydum ;
bazı arkadaşların elinde bu ilaçlar kalıyor ve gerçekten indirimli fiyattan veriyorlar.
ama konular dağınık olduğu için yetişemeyebiliyoruz...
en azından elin kalan arkadaşlar bu konuya yazarsa daha kolay ulaşabiliriz.

zaten bu ürünler ilaç değil multivitamin takviyeleri

elinde bu tarz hamile kalmaya yardımcı ilaçlar kalan arkadaşlar buradan paylaşsa güzel olur :)
evet benim elimde 5 kutu tam açılmamış 6 kutudan birkaçtane eksik var toplamında 5 kutu tam 1 kutu yarım 6 kutu proxeed plas saşe var eşimin tedavsisi bitti bunlar artanlar artık ihtiyacımız kalmadı yeterli sayıya ulaşıldı ihtiyacı olana uygun fiyattan verebilirim

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. dualarıni bekleriz.

Acaba sorun neydi nekadar iyileşme oldu yazabilirmisin
sizin sorunuzu ben cevaplıyım bu takviye diğer takviyelerle birlikte kullanılınca kuruyemişler keçiboynuzu bal vs...gibi proxeed plas saşe yi en az 6 ay kullanmak gerekiyor 6 ayda ciddi fark ediyor en azından benim eşimde öyle oldu faydası şekil hareket bozukluğunu iyileştirme ve sperm sayısını artırma gibi önemli faydaları var Allah yardımcımız olsun herkese şifalar nasip olsun inşallah..

arkadaşlar elimde proxeed plas şase 6 kutu var ihtiyacı olanlara uygun fiyattan verecem ihtiyacı olanlar özelden mesaj atsın görüşelim istanbuldaki arkadaşlara ulaştırabilirim anlaşabilirsek iyi günler

sizin sorunuzu ben cevaplıyım bu takviye diğer takviyelerle birlikte kullanılınca kuruyemişler keçiboynuzu bal vs...gibi proxeed plas saşe yi en az 6 ay kullanmak gerekiyor 6 ayda ciddi fark ediyor en azından benim eşimde öyle oldu faydası şekil hareket bozukluğunu iyileştirme ve sperm sayısını artırma gibi önemli faydaları var Allah yardımcımız olsun herkese şifalar nasip olsun inşallah..

Sağol canım. Biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Tutmazsa belki yine düşünürüz. Ama onca ilaç vs hiç fayda etmedi pek de inanç kalmadı..

Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasin

Sağol canım. Biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Tutmazsa belki yine düşünürüz. Ama onca ilaç vs hiç fayda etmedi pek de inanç kalmadı..

zaten tüp bebek tedavisindeyken kullanılıyoda tabi tedaviyede 4 - 5 ay önce başlamak gerek bu tedaviye 6.ayda tüp bebek tedavisine girmek daha sağlıklı oluyor doktorunuz kim hangi merkeze gittiniz problem sizinmi eşinizinmi doktorlar ve merkezler çok önemli biliyorsunuz iyi günler Allah'a emanet olunuz...

amin inşallah...

Merhaba elimde 1,5 kutu proxeed plus var. Ilgilenenler varsa bana özelden ulaşabilirler

elinde proxeed plus olanlar benmde ıhtıyacım var ozelden yazarsanz sevınırm fıyatı ve hangı sehr oldgunuda

neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr.

Back
X