elinde tüp bebek ilaçları olan kader arkadaşlarımın dikkatine

sevilcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.111
75
163
40
slmlar arkadaşlar bende bu ay sonu tedaviye başlamaya hazırlanıyorum ve çok heycanlıyım yıllar sonra isteğime bir adım daha yaklaşıyorum ALLAHIM dileyen herkese nasip etmesi dileği ile kimseyi evlat hasretinde bırakmasın AMİNNN
bi kaç gün sonra horman tahlillerimden sonra ilaç listem cıkıcak ozamna kadar elinde fazla ilacı olan arkadslarım bana özelden mesaj atabilirlerse çok mutlu olurum çünkü bu yük oldukça yıpratıcı bir nebze faydası bile bizler için çok önemli şimdiden ilginize teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inşallah. Canım bende çok az da olsa yarım puregon var kalemi ile birlikde bir tanede çatlamayı önleyici iğne var ihtiyacı olan bir arkadaşa vermeyi düşünüyordum.

olsun canım 1 tane bir tanedir ilgine teşekkür ederim nasıl alabilirim ben istenbuldayım sen nerdesin özelden msj atabilirsin canım allah razı olsun canım RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

olsun canım 1 tane bir tanedir ilgine teşekkür ederim nasıl alabilirim ben istenbuldayım sen nerdesin özelden msj atabilirsin canım allah razı olsun canım RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Canım ben ankaradayım. Özel mesaj hakkım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. Nasıl yapalım? Bu arada senin tedavin başladımı, hangi ilacı kullanacağın bellimi? Farklı ilaçlar var biliyorsundur sende aynı ilacı kullanacaksan vereyim ki işine yarasın.

canım henüz adet olmadım bekliyorum bide kredi bekliyoruz eger kredi yetişirse bu adet başlıcam oda pazartesi belli olucak
işte aradayım henüz kesinleştiremedim ilaç konusuna gelince hastalıgım baslayınca bazı tetkikler yapılıcakmıs ona göre ilaç yazılıcakmış ama henüz bilmiyorum aynı diye düşünüyordum ilaçları dozları farklı sonıyordum cahilim biraz bu konuda bilemiyorum o yüzden

Tamam canım belli olunca yazarsın konuşuruz tekrar

Canm bendede merional var.lazim olursa msj at bana.ben ozelden yazamiyorum ama cvp burdan yazarim.problem ne acaba neden olmadi bebis.bende suanda tup tedavisindeyim.bizde kredi cekmistik.Allah kolaylik versin.

Elimde Olan İlaçlar Son kullanım tarihi 10.2014

1) Gonal f 450 2 kutu
2) Menogon 75 ıu 2 kutu
3) Cetrotide 2 kutu

AYRICA Son Kullanım tarihi 12.2013 puregon 300 ıu 5 adet kartuş ayrıca puregon pen ve 12 adet iğne MEVCUT

Almayı düşünenler msj atsın.

Canm bendede merional var.lazim olursa msj at bana.ben ozelden yazamiyorum ama cvp burdan yazarim.problem ne acaba neden olmadi bebis.bende suanda tup tedavisindeyim.bizde kredi cekmistik.Allah kolaylik versin.
slm canım tüplerim alındıgı için tüp bebek yapılması gerekiyor henüz ilaçlarım belli olmadı tahllerim yetişmedi 2 gün sonra cıkıcak ayrıca kefil ayarlayamadım bu devirde kimse yanasmıyor kefillige diger aya kaldı artık hayırlısı ALLAHTAN çok saol canım ALLAH gönlüne göre versin inş tedavin basarılı geçer mutlulugu yakalarsın EY GÜZEL ALLAHIM bizim gibi zorda olan tüm kullarına sen yardım eyle kolaylık ver YARABBİM AMİN

özelden msj attım

Ilaclar hala elinizdemiiiii

Merhaba arkadaşlar. tüp bebek tedavisinden aşağıdaki ilaçlar kaldı. Son kullanma tarihleri en erken dolanı 10/2014 dür. İhtiyacı olan varsa raporlu olarak almıştım uygun bir fiyata vereceğim.

2 Kutu Gonal F 450IU/0.75ml
2 Kutu Menagon 75IU
3 Kutu Cetrotide 0,25mg
1 Kutu(15'li) Crinone %8 Progestorone Jel

Merhaba. Tüp bebek tedavisinden birkaç ilaç kaldı Maddi ihtiyaçtan dolayı veriyorum İlgilenenler özelden mesaj yazabilir Sakaryada yaşıyorum

1 Kutu Gonal F 450IU/0.75ml skt:10.2014
2 Kutu Menagon 75IU
1 Kutu Cetrotide 0,25mg skt:01.2015

Merhabalar bizde iki kez tüp bebek denemesi yaptık ve eşim şuan 7 aylık hamile elimizde kalan
Puregon Kartuş Enjeksiyon 300 İÜ/ 0.36 ml 1X0.36 ml kartuş 2 kutu SKT 09-2014
ORGALUTRAN 0,25 MG/0.5 ML 4 adet skt 06-2015
bulunmaktadır ilaçlar buzdolabında saklanmaktadır. İhtiyacınız var ise irtibata geçerseniz yardımcı olabiliriz.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.

eşim derken.erkekmisiniz.baylara yasak diilmi bu site.

merhaba özelden mesaj atamıyorum.ılaçlar elınızde ıse almak ısterım fıyat nedır.istanbulda yım sız neredesınız.

Arkadaşlar, Cetrotide'e ihtiyacım var.
En uygun verebileceğiniz fiyatları yazarsanız almak isterim.
Mail adreslerinizi de yazabilirseniz iletişime geçmek isterim...

Merhaba. İki Tüp bebek tedavisi sonucunda elimde bir hayli ilaç kaldı. Maksadım ticaret değil, karşılıklı yardımlaşma. iki tarafında mağdur olmaması. SGK Fiyatı üzerinden vereceğim. İlgilenenler özelden mesaj yazabilir. Çok şükür rabbim dualarımızı kabul etti, darısı isteyen tüm herkese inşallah.

4 Kutu Puregon 300 IU/0.36ml Kartuş skt:05.2014 Piyasa fiyatı 1 kutu: 230,79 TL.
9 Kutu Puregon 300 IU/0.36ml Kartuş skt:08.2015
2 Kutu (5' li) Orgalutran 0,25 mg / 0,5 ml Hazır şırınga skt: 07.2014 Piyasa Fiyatı 1 kutu: 325,45 TL.
1 Kutu(15'li) Crinone %8 Progestorone Jel skt: 04.2015 Piyasa Fiyatı 1 kutu: 74,01 TL.

arkadaşlar tüp bebek tedavisi görmekteyim doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı gittim aldım dün fakatbugun lucrine dönmeye karar werdiler yumurtam cok diye almak isteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olmak isterım buzdolabında duruyor istanbuldayım .. 50 tlye verebılırım özelden veya burdan yazabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…