Zaten elden teslim almak için yer belli ettim. Yani bende de fazla olsa ben de ulaştırırım yakın çevreye. Neyi yasak anlamadım. Dünyanın parasını veriyoruz ilaçlara son kullanma süresi geçmedikçe bu şekilde değerlendirmek lazım bence.Bunu yapmayın yolda uygun koşullarda ulaşımı sağlanmazsa bozulurlar. Kargo olayına filan girip de kullanmayın asla. Zaten de yasak.
Yasak. Forum kurallarını okursanız neye göre yasak bilgi sahibi olursunuz. Ben bendeki fazlalıkları hastaneme vermiştim uygun birine versinler diye. Umarım size de böyle bir şey denk gelir.Zaten elden teslim almak için yer belli ettim. Yani bende de fazla olsa ben de ulaştırırım yakın çevreye. Neyi yasak anlamadım. Dünyanın parasını veriyoruz ilaçlara son kullanma süresi geçmedikçe bu şekilde değerlendirmek lazım bence.
Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim hangi doktora gidiyorsunuzArkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım ve şuan sadece 7.5 bin TL ye başlangıç ilaçlarını aldım gonal f ve tarlusal. perşembe ilk kontrolüm var ama bu böyle giderse ilaçların altından kalkamam. İstanbul içi, Çorlu, Tekirdağ buralara yakınım. Göndermek isteyen olursa dua ederim inşallah.
Gürkan BozdağMerhaba bende tüp bebek sürecindeyim hangi doktora gidiyorsunuz
Yasak değil tüp bebek ilaç paylaşım yeri gibi bir konu var ücretli satmak yasak sadeceYasak. Forum kurallarını okursanız neye göre yasak bilgi sahibi olursunuz. Ben bendeki fazlalıkları hastaneme vermiştim uygun birine versinler diye. Umarım size de böyle bir şey denk gelir.
Evet düzenleme gelmiş ben yokkenYasak değil tüp bebek ilaç paylaşım yeri gibi bir konu var ücretli satmak yasak sadece
İlaçlar gerçekten çok pahalı olmuş Allah yardımcımız olsun ben eczaneye vermiştim ama ne kadar ilgilenirler ki tüp bebek merkezine de verdim kesin attılar gonal f kalmıştı elimdeEvet düzenleme gelmiş ben yokken
Merkeze verdiklerinizi atmazlar yaİlaçlar gerçekten çok pahalı olmuş Allah yardımcımız olsun ben eczaneye vermiştim ama ne kadar ilgilenirler ki tüp bebek merkezine de verdim kesin attılar gonal f kalmıştı elimde
Özel bir kliniğe vermiştim ben orda tesavi olduğum için klinik kendi satıyordu zaten ilaçları inşallah birinin işine yaramıştır o zaman bile pahalıydıMerkeze verdiklerinizi atmazlar yabana vereceklerdi hatta araştırma hastanesiydi. Başka birine vermişlerdi herhalde. Nasip değilmiş kendim almıştım.
Gürkan beyden memnun musunuz? Ben de onda tedavi olmayı planlıyorum daGürkan Bozdağ
Eveeeet. Gürkan bey gayet ilgili ve başarılı bir doktor. Her detayı düşünüp ilgileniyor ve sizi de bunlarda bilgi sahibi ediyorGürkan beyden memnun musunuz? Ben de onda tedavi olmayı planlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?