• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elindeki fazla ilacı satmak isteyen(ler) var mı? ACİL

yojimbo

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
416
0
296
Ankara
Merhaba,
biz ikinci tedaviyi bu ay yaptıracağız.İlk tedavimde de gonal-f imi forumdan bir arkadaştan almıştım. Gonal-f 450, Ovitrella, Cetrotide'a ihtiyacım var. elinde kalan ve elden çıkarmak isteyen varsa, benimle irtibata geçerse sevinirim.

slm bendede femera denen ilaçtan var kimi tedavilerde kullanılıyormuş.dr a sorun kullanacaksanız msj yazın.

Merhaba,
biz ikinci tedaviyi bu ay yaptıracağız.İlk tedavimde de gonal-f imi forumdan bir arkadaştan almıştım. Gonal-f 450, Ovitrella, Cetrotide'a ihtiyacım var. elinde kalan ve elden çıkarmak isteyen varsa, benimle irtibata geçerse sevinirim.

Selam, tüp bebek tedavisi pahalı bir uygulama ama esas kısmını ilaçlar değil uygulama oluşturuyor.

Tüp bebek tedavisinde 3-4 kalem ilaç var ve size yazılan ilaçlar en pahalı ilaçlar.
Nasıl saklanıldığını bilmediğiniz ilaçları almak yerine doktorunuzla konuşarak diğer ilaçları kullanıp kullanamayacağınızı sormanızı daha mantıklı gibi duruyor. Yumurta büyütücü grubunda Gonal F yerine puregon, merional, menagon - çatlatma iğnesi grubunda ovitrelle yerine pregnly gibi.

En azından saklama koşulları uygun, ilaç özelliğini kaybetmemiş ilaçlarla tedavinizi riske atmazsınız.

Bu kimseyi itham değildir, size bozuk ilaç verecekler demek değildir. Ama asla böyle bir tedavide kafada soru işareti olmamalı.

Allah korusun tutmadı sorun nerede ? Labarotuvarda, yumurtada, embriyoda ya değilse ya sorun ilaçtaysa yazık olmaz mı emeğe , umuda ?

Son düzenleme:
Selam, tüp bebek tedavisi pahalı bir uygulama ama esas kısmını ilaçlar değil uygulama oluşturuyor.

Tüp bebek tedavisinde 3-4 kalem ilaç var ve size yazılan ilaçlar en pahalı ilaçlar.
Nasıl saklanıldığını bilmediğiniz ilaçları almak yerine doktorunuzla konuşarak diğer ilaçları kullanıp kullanamayacağınızı sormanızı daha mantıklı gibi duruyor. Yumurta büyütücü grubunda Gonal F yerine puregon, merional, menagon - çatlatma iğnesi grubunda ovitrelle yerine pregnly gibi.

En azından saklama koşulları uygun, ilaç özelliğini kaybetmemiş ilaçlarla tedavinizi riske atmazsınız.

Bu kimseyi itham değildir, size bozuk ilaç verecekler demek değildir. Ama asla böyle bir tedavide kafada soru işareti olmamalı.

Allah korusun tutmadı sorun nerede ? Labarotuvarda, yumurtada, embriyoda ya değilse ya sorun ilaçtaysa yazık olmaz mı emeğe , umuda ?

aslında çok doğru bir konuya temas etmişsin, tüp bebek olayında ilaçların saklama koşulları çok önemli.
buzdolabının dereceleri bile uygun olmalı, çünkü sonucu birebir etkileyecek bir durum.

canım ya özelden yazmışsın ama ben özelden yazamıyorum sen özelden mail adresini gönderebilirsen konuşalım cedrodite dozu 0,25 son kullanma tarihi 04.2012 sana gönderebilirim.

Halısınız ama sanırım herkes aynı özeni gösteriyordur. bozuk veya buzdolabında saklanmamış ilacı satarak, bu sorumluluğu kimse almak istemez diye düşünüyorum.Cetrotide buzdolabında saklanma gerektirmeyen bir ilaç. en azından onu alabilirim. ilk tedavimde gonal-f aldığım kişi otobüse vermişti ve plastik buz torbaları içinde yollamıştı saolsun. ben ilk tedavimde ohss oldum ve 2 kere dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. ikisi de tuttu ama düştü maalesef. bu ayki adetimle ikinci tedaviye başlıyoruz. zor ve emek isteyen bir süreç.bir kez daha denemek istiyoruz.umarım bu sefer taze embriyo transferi yapılabilir. herkese bol şans.

Back
X