Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mikroenjeksiyon için gerekli olan ilaçlar. elinizde var mı?
bende bır tane gonal f 450 var
elimde 3 tan cedrodite var canım
benim ilaçlar arasında bu yok maalesef.yazdığınız için teşekkür ederim ama farklı bir ilaç almamam gerekiyor.slm bendede femera denen ilaçtan var kimi tedavilerde kullanılıyormuş.dr a sorun kullanacaksanız msj yazın.
canım verdigin isimlere benzer ilaç olsaydı inan sana hepsini gönderirdim.ben faydalanmıyosam sen faydalan
Merhaba,
biz ikinci tedaviyi bu ay yaptıracağız.İlk tedavimde de gonal-f imi forumdan bir arkadaştan almıştım. Gonal-f 450, Ovitrella, Cetrotide'a ihtiyacım var. elinde kalan ve elden çıkarmak isteyen varsa, benimle irtibata geçerse sevinirim.
Selam, tüp bebek tedavisi pahalı bir uygulama ama esas kısmını ilaçlar değil uygulama oluşturuyor.
Tüp bebek tedavisinde 3-4 kalem ilaç var ve size yazılan ilaçlar en pahalı ilaçlar.
Nasıl saklanıldığını bilmediğiniz ilaçları almak yerine doktorunuzla konuşarak diğer ilaçları kullanıp kullanamayacağınızı sormanızı daha mantıklı gibi duruyor. Yumurta büyütücü grubunda Gonal F yerine puregon, merional, menagon - çatlatma iğnesi grubunda ovitrelle yerine pregnly gibi.
En azından saklama koşulları uygun, ilaç özelliğini kaybetmemiş ilaçlarla tedavinizi riske atmazsınız.
Bu kimseyi itham değildir, size bozuk ilaç verecekler demek değildir. Ama asla böyle bir tedavide kafada soru işareti olmamalı.
Allah korusun tutmadı sorun nerede ? Labarotuvarda, yumurtada, embriyoda ya değilse ya sorun ilaçtaysa yazık olmaz mı emeğe , umuda ?
bende ılacların hepsı var hala ıhtıyacınız varsa ırtıbata gecelım .