• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elini emiyor..

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
Oğlum 2 ay 15 günlük 2 gündür ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyor çok öfkeli ve iştahlı şekilde emiyor açmı karnımı doymuyor diyorum ama bilemedim sürekli de emziriyorum elini emiyor die böyle birşey başına gelen varmı... Sütüm mü yetmiyor acaba etrafımdakiler aç diyor morelim bozuluyor.🥺

Gaz, karin agrisi da buna sebep olabilir. Her emme istegi acliktan olmaz. Cisli bez sayisi yeterliyse doyuyordur.

Oğlum 2 ay 15 günlük 2 gündür ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyor çok öfkeli ve iştahlı şekilde emiyor açmı karnımı doymuyor diyorum ama bilemedim sürekli de emziriyorum elini emiyor die böyle birşey başına gelen varmı... Sütüm mü yetmiyor acaba etrafımdakiler aç diyor morelim bozuluyor.🥺

Öncelikle hemen bu psikolojiden kurtulun. Bebeğiniz oral dönemde ve artık yavaş yavaş ellerini keşfetmeye, tanımaya başlıyor. Elleri bitecek yakında bulduğu farklı nesneleri ağzına götürmeye başlayacak. Gayet sağlıklı ve normal bir gelişim sürecidir bu.
Kilo alımı normalse ve kirli bez sayınızda ciddi bir azalma yoksa içiniz rahat olsun sütünüz gayet yetiyordur

oğlunuz kendini keşfetme döneminde onun keşfetme organı şuan ağzı.. ağzına değen herşeyi emecek hatta öyle bir emecekki şapur şupur ses bile gelecek.. önce ellerden başlayacak sonra ayaklarını keşfedecek.. bir süre sonra bu etraftaki diğer nesnelere kayacak.. bu normal süreci bebeğin.. etraftaki herkes birşey söyler kapat kulağını.. aylık kilo alımı normalse, bebeğiniz bezini kirletiyorsa doyuyordur..

Back
X