offf ya mesafe çok uzakmış, aklı verenin çoktur ama 2 tarafın aileside çok yaşlı ve düşkün değillerse, kapılarını açacak birileri akraba komşu vs varsa kurbanda birine, ramazan bayramında birine gitseniz. Yazık valla size. Aralarda tabiki gidersiniz, gelirler ama bayramda 2 tarafa bölünmek çok yorucu.
.
İkimizin ailesi de çoğu aileye göre genç sayılabilir.
Evet mesafeleri çok uzak ve bizm hayatımız yolda geçiyor ister istemez,ben bundan da gocunmuyorum yeter ki kimse kapris yapmasın bana.
Ve malumun bu kaprisleri hep kadınlar çekiyor,eşimin aileside benim ailem de beni muhatap görüyor.
Yani karar mekanizması ben görünüyorum onların gözünden böyle bir imaj vermişim.
Doğal olarak kararlardan da ben sorumluyum.
İki tarafa da gideğiz yoksa belli ki kalpler kırılacak.
canım seninkileri bilmiyorum ama zaten kv ler genel olarak kocaman şişkin bi EGO dan ibaret
oğullarıda asla daha annelerinin onları henüz özlemediğini kabullenmez
benimki hep garip anam, çilekeş anam modundadır küçük emrah gibi, çıldırırırm artık

garip ana görmesek yicez
Kayınvalidem gerçekten iyi niyetli bir kadın.
Genel olarak hiçbir sorunum yok ama bu bayram konusunda da o da ısrarlı.
Mesela diyor ki bana x'i ikna et cumartesi sahurdan sonra yola çıkın erkenden burada olun ?
Ne yapacağız erken orada olup dedim ,ses yok.
Hayır 3 saatlik yol olsa anlarım.
Adam oruçlu araba kullanacak en az 12 saat ne yapayım sabahın körü yola çıkarayım adamı cenaze mi var hastalık mı var ?
Bayram kriziden beri ne söyleseler batıyor .Kayınvalidem veya annem hiç farketmiyor.
eger ortam,kalacak yer vs uygunsa annenleri de alip sizinle beraber kayinvalidenlere bayramlasmaya gitseniz olmaz mi?
Bir kurban bayramı onu da yaptım.Kalabalık olalım mutlu olalım diye.Büyük konuşmayayım bir daha asla ,ağzımdan burnumdan geldi.
Hayattan nefret ettim.Kayınvalidemler köy ortamında yaşıyor.Babam perişan etti bizi,suratlar kaprisler asabileşmeler hiçbirşeyi beğenmemeler.
Melek gibi olan eşim bile patladı bayram dönüşü 3 ay konuşmadılar babamla telefonda aklımızı yitiyorduk.
Zor bir ailem var ve bende bu yüzden zor biri oldum.
Ama yemin ederim hayattan beziyor insan.