- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
Merhabalar Sevgili Hanımlar, 
Geçen gün çok sevdiğim bi arkadaşım için konu açmıştım.Hani erkek arkadaşı kızla en ufak bi küslüklerinde,kendisine yazan kızı instagramda yeniden eklemişti ve kıza onu neden engellediğini falan açıklamıştı.Sonrasında kızı silmedi tabikide.Arkadaşımlada ilişkilerine devam ediyorlar.Tekrar arkadaşım için yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.Arkadaşım,birkaç ay önce bu çocuğa yazan kızları engelletmişti.Çocuk arkadaşımın herhangi bir sosyal medya kullanmasına izin vermiyor.Bugün ortak arkadaşlarından rica etmiş takipleştiği kişilerin listesini o da ss alıp göndermiş,çocuk gitmiş arkadaşımın engellettiği o kızları eklemiş yeniden!
içlerinde bi tane evli barklı 11 yaşında oğlu olan bi kadın bile var.Aynı kadını facebooktada eklemiş nedense...Ne diyeceğimi bilmiyorum yani aklım mantığım almıyor artık onu kırmakta istemiyorum malum şimdi bişey desem yarın barışırlarsa kötü olan ben olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalı?Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve arkadaşım haftasonu yanına gidip yüzyüze konuşmayı düşünüyor.Çocuğa neden ekliyorsan falan diye hesap sormuş takipçi kasıyorum beğeni kasıyorum benim fotomu beğenenlerin fotosunu beğeniyorum,hem sen benim neyimi kıskanıyorsun çok güzel kızsın elini sallasan ellisi,konuşmuyorum kimseyle gibi şeyler söylemiş çok tuhafıma gitti açıkçası.

Geçen gün çok sevdiğim bi arkadaşım için konu açmıştım.Hani erkek arkadaşı kızla en ufak bi küslüklerinde,kendisine yazan kızı instagramda yeniden eklemişti ve kıza onu neden engellediğini falan açıklamıştı.Sonrasında kızı silmedi tabikide.Arkadaşımlada ilişkilerine devam ediyorlar.Tekrar arkadaşım için yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.Arkadaşım,birkaç ay önce bu çocuğa yazan kızları engelletmişti.Çocuk arkadaşımın herhangi bir sosyal medya kullanmasına izin vermiyor.Bugün ortak arkadaşlarından rica etmiş takipleştiği kişilerin listesini o da ss alıp göndermiş,çocuk gitmiş arkadaşımın engellettiği o kızları eklemiş yeniden!

Son düzenleme: