Merhaba arkadaşlar... bende canımı sıkan bişeyi sizlere danışmak istedim çünkü nasıl davranacağımı şaşırdım
Konu şu bizim bi akrabamız var her geldiğinde bişeyimi ödünç(!) alır getircem der ve bi dahada getirmez... ben kendisinden bu güne kadar hiçbişey istemediğim halde o hiç rahatsızlık duymadan ister... neyse geçenlerde aradı kardeşinin mezuniyet töreni varmış siyah ayakkabı lazımmış hoca illa siyah giyceksiniz demiş bende ilk başta vermek istemedim çünkü geri gelmeyeceğini biliyodum ama salak gibi yine acıdım ve acınacak hale düştüm
neyse verdim üstünden haftalar geçti hiç lafını bile etmediler bende geçen hafta msj attım ayakkabım lazım getirebilir misiniz diye kusura bakma getircektik şöyle oldu böyle oldu yollarız dediler ama bi hafta oldu hala yok.. ben onları daha yeni almıştım diğerlerinide arkadaşıma verdim bana büyük geliyo diye(oda yeniydi) şimdi bi daha aykkabı aldıramam bizimkilere hergün ayakkabı mı alcaz derler haklı olarak... ben şimdi ne yapayım bi daha isteyeyim mi? ben istemekten utanıyorum onlar el koymaktan utanmıyo...