Elinizde sihirli değnek olsaydı?

İlgisizliğini ve anlayışsızlığını ve en önemlisi de vurdumduymazlığını değiştirmek isterdim.

o değilde acaba adamların elinde olsaydı bu değnek bizde neler değiştirirlerdi?kaydirigubbakcemile3 o zaman neymiş mükemmel erkek ya da kadın yokmuuş(ben sordum bu soruyu ara sıra yaptığım huysuzlukalrımı değiştirmek istermiş peehhhh ben mi huysuzmuşum o da fazla tutumluuu hıhhh)

eşimin cok gecmeden saglıgına kavuşmasını saglardım..

Ayy canımm ya işin bir de bu yüzü var dimi? Valla şamar etkisi yarattın ha a.s. Helal sana... aramızda kim bilir daha ne hikayeler var, geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, hem de bir an önce :1hug:

Ayy canımm ya işin bir de bu yüzü var dimi? Valla şamar etkisi yarattın ha a.s. Helal sana... aramızda kim bilir daha ne hikayeler var, geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, hem de bir an önce :1hug:

amiin cumleten tum hastalarada ınşaAllah..
Allah razı olsun duygulandırdın benı..

boyumu biraz daha uzatmak isterdim
laelaelaelaelae
hayatta olumsuzluk denen şeyi çaresizliği yok etmek isterdim.

[ı]Çok fevrı davranıp bÜtÜn gemılerı yakma huyunu deĞıŞtırırdım
hemde kÖkÜnden..
[/ı]

önce göbeğimi eritirdim sonra da sevdiğim çocuğun ya huylarını değiştirirdim yada beni sevmesini sağlardım .onuj geleceğiyle ilgili şeyler yapardım tabi kendimi de unutmazdım

Şu an için ; Kendim için Alışmış olmayı ayrıca ış arayan arkadaşıma gönlüne göre bir iş isterdim...

ahh keşke olsa benim sinirlerimi zıplatan tüm huylarını yok eder onu melek yapardım.

Bazı gereksiz insanları yok ederdim:)))
O kadar boş insan varki

Dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebeğe bile sevinemeyecek kadar vicdansız,şahsiyetsiz ve sevgisiz olan insanlara ağızlarının payını vermek, kötülüklerine engel olmak isterdim...lmaz:klava:

Son düzenleme:
hımm sevdiğim adamın geriye dönüp bakmasını isterdim,
bencillik yapmamasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…