Eliptik bisiklet arkadaşı aranıyorrrrrrr :)

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
yok bu sefer kesin kararlıyım..ama tek başına da olmuyor..biri de çıksın ben de varım desin. her gün şuraya yazalım. 1 saatlik :) tatlı yorgunluğu. :) bir nevi yoklama gibi işte. sanki buraya yazınca daha bir sorumluluk sahipleniyor insan..ya da bilmem bana öyle geliyorrr..Şimdi demem o dur ki..1 kişi arıyorum..her gün 1 saat eliptik yapacak ve birbirimizi motive edeceğimiz bir dost..hatta dostlar da olur :) var mıdır bana takılan :)

Merhaba
ben gunluk 1 saat yuruyus 20 dakika eliptik yapiyorum ama haftanin 5 gunu yapiyorum cumartesi ve pazar esim evde disari çıkıyorum
misafir geliyor derken vakit bulamiyorum.

1 saat eliptik fena zorlar cunku yuryus bandindan daha zor ama istersen gunluk 30 dakika eliptikle sana eslik edebilirim...

Hoşgeldin arkadaşım :) senin gibi yürüyüş yapamıyorum. bende yarım saat elptik yapabiliyorum da 1 saat için zorlicam kendimi. O zaman şöyle yapıyoruz. Belki bu sefer buraya yazacağımız için disipline gireriz.. yediğimizden tut yaptığımız spora kadar rapor verelim birbirimize olur mu :) Hem bu yüzden daha da dikkat etmiş oluruz yediklerimize :)

ben 5ten sonra bir şey yemiyorum. İşin ilginç tarafı 1 ayda 5 kilo verdim. şu son bir haftada eliptiğe başladım başlayalı verdiğim kiloları geri aldım..anlamadım noldu kilo aynı eskisi ama sanki biraz inceldim, devam edecem ...

ben saat 17.00 dan sonra yemek yememe basligini takip ediyorum oraya yaziyorum yrdiklerimi ictiklerimi burayada yazarim spor yapinca birden kaslarda ödem olabiliyormuş oda tartiya artı olaraj yansiyormus ısrarla devam etmek gerekiyor mutlaka sporlarimizi yapalim dediğim gibi ben haftanin bes gunu yaparim ama iki gun beni izinli say olur mu arkadaşım.bu arada arada kaslari dinlendirmek lazim sende istersen ara ver haftanin belirli gunleri...yarin spor raporumu veririm canim görüşürüz

tmm arkadaşım 2 gün izinlisin :) ben dün ve bugün eliptik yaptım..yaklaşık 1,5 saat ..inşallah devam eder. Ama bugün kısır yedim. bir dilim ağlayan pasta yedim.bu yüzden akşam yemeği yemedim. :KK43: aslında çok pişman oldum da mecburrrr kaldım. çünkü dışarıdaydım. Neyse ben seni o dediğin konu başlığından bir takip edeyim.zamanla yeme düzenimde oturur inşallah. ve şöyle 1 ay sonra senden 5 benden 5 gitse ne güzel olur :)

süpersinnn.. bende 1.5 saatlik eliptiği yaptım şimdi :) pes etmek yok devammmmmmmm
Bende varım yeni aldım yarın başlıyorum. Sen 5 ten sonra hicmi yemiyorsun. Ben acikiyorum sen nasil dayanıyorsun ve gün içinde beslenme düzenin nedir.

Evet ben akşam 5ten sonra hiç bişi yemiyorum.emin ol sende zamanla alışırsın.5ten sonra menüm yeşil çay+ su :) genellikle de akşam 8den sonra eliptiğe başlıyorum..ancak o saatte vaktim oluyor..bugünde fitnessa başladım. fitnessdan çıkıp yüzüyorum..haftanın 3 günü sabahları bu 2si ve akşam eliptik. diğer günlerde de sadece eliptik yapıyorum..ama yeme düzenim daha tam oturmadı :( ama ekmek , asitli ve hazr içecekler, çerez ve cipsler yasak..hamur işleri de bakıyorum bir yerdeyim saat 16.30 çay servisi geliyor bende mecbur o saatten sonra ev yemeği yiyemeyeceğimden çayın yanına o muhteşem tatlı ve pastalardan :) seçim yapıyorum en çok istediğimi az miktarda tabi :). çikolata uzun zamandır yemiyorum çünkü yersem biliyorum ki kendimi frenleyemiyorum..zaten geçen aylarda şekerim yüksek çıkınca başladım diyete. çok şükür şimdi indirdim şekeri artık dikkat ediyorum...ama dediğim gibi ortamına göre değişiyor yediklerim..yani anlayacağın katı bir diyetim yok. ama evdeysem yasak olan hiçbirşey yemiyorum. spor yaptığımdan mıdır anlamadım son zamanlarda çok acıkmaya başladım..ama 5ten sonra asla bişi yemiyorum..zaten bisikleti de o saatlerde yaptığından seni oyalıyor ve bir bakıyorsun zaman geçmiş :) daha bende yolun başında olduğumdan zamanla beslenme düzenim oturur diye düşünüyorum..
neyse ben çok konuştum sen anlat birazda :)

30 dakika eliptik yapildi.. ogle 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum...

bugun 1 saat 10 dakika yurudum ama eliptik yapmadim yarin insallah ikisinide yaparim...

bende dün fitness+ yüzme beni o kadar yordu kiii, akşama eliptik yapacak halim kalmadı...ama bugün 1.5 saat yapıldı :)

bugünde yarım saat yapabildim kaslarım ağrıdığından..

en son pazartesi yaptım..3 günlük aradan sonra tekrar döndüm..ve şimdi başlıyorum en az 1 saatlik :)
Arkadaşımmm sen napıyorsun..sesin soluğun çıkmıuyor :)

Anlaşıldı sanal alemde de tek kaldım :) neyseee ben buraya yazayım yine de :) 1 saatlik eliptik macerama döneyim ben.

Anlaşıldı sanal alemde de tek kaldım :) neyseee ben buraya yazayım yine de :) 1 saatlik eliptik macerama döneyim ben.
merhaba canım bir şey soracağım.eliptik yaptığından beri nasıl bir değişiklik gözlemledin?Ne kadar sürede kaç kg verdin bir de incelme oldu mu?şimdiden teşekkür ederim :KK54:

Back
X