Eliptik bisiklet arkadaşı aranıyorrrrrrr :)

ya cok isterim :110: düzenli yapamıyorum.kararlı olucaksak başlayalım.
Aslinda eliptik bisiklet maratonu gibi bi başlık açtım ama isterseniz ordabda devam edebiliriz bu akşam baslayalim kizlar gunde 2 lt su ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyide keselim bence yapabiliriz :)

Aslinda eliptik bisiklet maratonu gibi bi başlık açtım ama isterseniz ordabda devam edebiliriz bu akşam baslayalim kizlar gunde 2 lt su ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyide keselim bence yapabiliriz :)
Günde en az 2 litre su içiyorum. Akşam 8 den sonra da kesinlikle bir şey yemiyorum. Sadece limonlu çay veya sade kahve. Konunuzun linkini verebilir misiniz?

tamam burası motive bozuyor kesinlikle. hep yarıda kalmıs calısmalarımız var. link atarsanız ordan devam edelim. ben bugün 35 dk calıstım . yemek sadece bi porsiyon mantı ,elma ve içebildiğim kadar su ( ölçemedim )

Hanimlar merhaba uzun suredir bu siteyi takip eden ben, bugun elipttik bisiklet edinmis bulunuyorum. Ve en az benim kadar kararli eliptik bisiklet yol arkadasi ariyorum yasim 28 boyim 1.70 kilom80 amacim 68-65 olmak varmi benimle yurumek isteyen

Hanimlar merhaba uzun suredir bu siteyi takip eden ben, bugun elipttik bisiklet edinmis bulunuyorum. Ve en az benim kadar kararli eliptik bisiklet yol arkadasi ariyorum yasim 28 boyim 1.70 kilom80 amacim 68-65 olmak varmi benimle yurumek isteyen
Yukarıdaki linke tıkla canım. Paylaşım daha fazla :KK25:

Back
X