• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Elisa ismi hakkında fikirler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya birisi çocuğuna koymuştu. Tertemiz falan demek diye okumuştum bende araştırdığım da öyle Bi anlam çıkmıştı. Siz daha iyi araştırmışsınızdır ama.
Şifa
Ela
Alya
Bahar
Azra
İsimlerini beğeniyorum bende :)
Benimde suanda aklimda alya ve simay geciyo büyük ihtimalle alya çünkü cok guzel geliyor kulaga:KK54:

Öncelikle herkese bol rizikli dualı şifalı ramazanlar. Ben uzun zamandır hamileligimi öğrendiğim gunden itibaren hep kizim olursa anlamindan dolayı adini elisa koyacagim diye dusunuyordum. Anlami internette cennet kapisini açan melek olarak geciyor. Ama iste bazi manasiz isimler internette cok anlamli gibi saptirilabiliyor. Bu yuzden bende bu guzel platformun güzel kadinlarindan fikir almak icin bi sizlere danisayim su isim olayini dedim. Okuyup zaman ayırdığınız icin teşekkür ederim:KK36: bu arada anlami guzel olan bildiginiz kız isimleri varsa onerilerede acigim:KK15:
merhaba canım öncelikle hayırlı ramazanlar sağ sağlim bebişine kavuşursun inşallah elisa değil ama esila düşünebilirsin bence KURAN'I KERİM de insan süresinde geçiyor anlamı akşam vakti demek :) bir de berra ismi var oda güzel bence Azhab suresinde geçiyor anlamı:doğru sözlü hayır işleyen bereketli olan demek :)

merhaba canım öncelikle hayırlı ramazanlar sağ sağlim bebişine kavuşursun inşallah elisa değil ama esila düşünebilirsin bence KURAN'I KERİM de insan süresinde geçiyor anlamı akşam vakti demek :) bir de berra ismi var oda güzel bence Azhab suresinde geçiyor anlamı:doğru sözlü hayır işleyen bereketli olan demek :)
Esila isminide bi ara düsünmüstum hatta elisaya ordan esinlendim diyebilirim :olamaz: ama onuda amcamin esi gecen günlerde cocuguna koydu. Benimde degisik bi takintim var hani akrabalardan esinlenipte koymus gibi olmak istemiyorum bu yuzden esila ismi koyamicam. Ama berra ismini sevdim hem daha az duyulmus hemde anlam olarak daha güzelmis. Tesekkur ederim öneriniz icin:KK52:

Esila isminide bi ara düsünmüstum hatta elisaya ordan esinlendim diyebilirim :olamaz: ama onuda amcamin esi gecen günlerde cocuguna koydu. Benimde degisik bi takintim var hani akrabalardan esinlenipte koymus gibi olmak istemiyorum bu yuzden esila ismi koyamicam. Ama berra ismini sevdim hem daha az duyulmus hemde anlam olarak daha güzelmis. Tesekkur ederim öneriniz icin:KK52:
rica ederim :KK15:

Back
X