Doğuma Hazırlık Elisa testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dertlianne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
1.968
1.333
48
38
6haftalik hamileyim
Kan testinde
Cmvv Ig G ( Elisa ) 350
Cmv Ig M ( Elisa pozitif

Bu nedemek risklimi şimdi bilginiz varmı hanımlar korkuyorum şuan😭😭😭 bilginiz varmi

Doktorunuzla konuştunuz mu. Hemen morelinizi bozmayın, olumsuz düşünmeyin lütfen. Morelinizi yüksek tutun ve herşey yolunda gidicek sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız inşallah. Doktorla görüştükten sonra yazarmısınız?

Doktorunuzla konuştunuz mu. Hemen morelinizi bozmayın, olumsuz düşünmeyin lütfen. Morelinizi yüksek tutun ve herşey yolunda gidicek sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız inşallah. Doktorla görüştükten sonra yazarmısınız?
Yarın gideceğim doktora yarın kontrol um var ama korkuyorum internette bazıları hastalık geçiriyorsunuz diyor bazıları bagiiskligik diyor korkuyorum suan

Yarın gideceğim doktora yarın kontrol um var ama korkuyorum internette bazıları hastalık geçiriyorsunuz diyor bazıları bagiiskligik diyor korkuyorum suan
Hayır korkmazk yok herşey yolunda gidiyordur inşallah. Ama senin yaptığun her stresin bebeğinide yansıdığını unutma. Sakin kalmaya çalış güzel şeyler düşün, olumsuz şeyleri aklının hiç bir köşesine sokma sakın

Ben bu testi uzun süre calismistim mikroelisa yontemiyle. Benim size tavsiyem lütfen güvenilir özel bir laboratuvarda testinizi tekrar ettirin makroelisa yöntemiyle tekrarlatin.igG geçmişte geçirdiğiniz bağışıklık kazandığınız anlamındadır IgM ise mevcut yani şu anda geçiriyor anlamına gelir

Açılımı cytomegalavirus dur.rubella ve toxolariniza Da baktırın hatta hem igg hemde IgM lerinize .bu değerler gebelikte onemlidir

Ben bu testi uzun süre calismistim mikroelisa yontemiyle. Benim size tavsiyem lütfen güvenilir özel bir laboratuvarda testinizi tekrar ettirin makroelisa yöntemiyle tekrarlatin.igG geçmişte geçirdiğiniz bağışıklık kazandığınız anlamındadır IgM ise mevcut yani şu anda geçiriyor anlamına gelir
Doktora gideceğiz yarın olumsuz derse asıl doktoruma gidip başka yerde yeniden yaptırayım olmadı çok sagolun

Toxolar ve Rubella sanırım onlarda sorun yok herhalde
Evet onlarda sorun görünmüyor . Cmv igm nizde sıkıntı var gibi ama üst sınırın az üstü olduğu için başka yerde yaptırın teyit edin derim cihaz farklı okumuştur kalbibrasyon kontrolünde sıkıntı vardır olabiliyor böyle

Back
X