Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası elit danışmanlık İst/maslak

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

printemps-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
860
560
hepinize merhaba;
10 aylık ikiz bebeklerim için Elit danışmanlık maslak firmasından (www.yatilibakici.info) Filipinli-çalışma ve oturma izni olan yatılı bakıcı talep ettim.evimde golden cinsi köpek olduğunu ve max 35 yaşında bir bayan aradığımı belirttim.bana bir bayan buldular 37 yaşında olduğunu daha önce 7 yıl İsrail de 4 yıl kıbrısta bebek ve bebekler baktığını söyledi ben de onay verdim.akşamına evime geldi ikiz bebeklerim olduğunu görünce şok geçirdi kendisine evde sadece bir çocuk olduğunu söylemişler ve 10 aylık olduğunu duyunca çok üzüldü ona büyük olduğu söylenmiş ayrıca kendisi köpeklerden çok korkarmış salondan içeri giremedi bile yaşıda 42 ymiş daha öncede bebek hiç bakmamış değil çalışma izni oturum izni bile yok vizesi yok 20 gün sonra bitecek.kısaca ne sölendiyse bana hepsi yalan.ertesi gün gelen kadını hemen geri gönderdim tabiki.şirket sahibini aradım ve verdiğim 500 dolar komisyon ücretini geri iadesini istedim.kendisi bir sürü hakaret eşliğinde parasının üzerine su içmemi söyledi.savcılık maliye ve sgk ya tüm şikayetlerimi yaptım aman sizinde olsun diye buraya da yazıyorum doladırıcılardan uzak durun olan hep bebeklerinize oluyor paranız evinizde yabancı olması sizin yaşadığınız bu kadar büyük stres..

X