Doğuma Hazırlık Eliyan/Elyan ismi sizce nasıl ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

portakal55

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
4
0
6
İstanbul
Slm Arkadaşlar ,

yakında bir oğlum olacak ve isim arıyorum. Henüz karar vermedim... Eliyan yada Elyan kulağa nasıl geliyor sizce? Elyesa ve Ilyas isminden esinlenmiş bir isim. fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim... şimdiden tşkler..

ilk okuduğumda yabancıların ''ellen'' ismi çağrışım yaptı,
benim pek hoşuma gitmedi ama tercih sizin tabiki, Allah sağlıcakla kavuştursun yavrucağınıza.

Lütfen kızma bana ama "alien" yani elyın yani yaratık kelimesini cagrıstırdı bende.Duydun mu hiç bilmiyorum.
Daha makul, anlasılır bir isim secmek daha dogru olmaz mı?
Sonucta bu bebek büyüyecek, okula gidecek ve arkadasları olacak.İnsanlarla tanıştığında ismini bir kaç defa tekrar etmek zorunda kalacak, telefonda bir yeri aradığında karşı taraf anlamakta zorlanacak.Cunku duyulmus yaygın bir isim değil.
Işın Karaca'nın kızının adı Sasha Mia, Kedi ismi gibi,ben nedense pek hoşlanmıyorum abartıdan.Cok daha manalı güzel isimlerimiz var.
Sağlıkla kavuşmanızı dilerim bebeğinize...

İlginiz icin teşekkür ederim, değişik ve hemen hemen kimsede olmayan isim istiyorum. araştirmalarima göre bu isim genelde amerikada yayginmiş...degerlendirecez söylediklerinizi :)

hevesinizi kırmak istemem ama bana ermeni isimleri gibi geldi onlar da hep -yan la biter genelde... ben olsam koymam çocuğuma böyle bir isim sırf değişik olma adına... ama siz yine de kimseye kulak asmayın derim..

yanlış anlamayın ama kulağa kötü geliyor hele eliyan ne demek eli yanmış der gibi anlamından emin olmadığınız isimler koymayın bence ecrin ceylin örneğindeki gibi sonra pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…