Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

elizabeth_bath

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
1.331
8
156
Selam herkese,

22 yaşında kilosu 90a vurmuş bir genç kız olarak artık dur demenin, geri geri gitmenin vakti geldi de geçiyor diye düşünüyorum.
Üniversite son sınıftayım ve mezuniyet için kıyafet düşünen arkadaşlarımı görünce aklım başıma bir kez daha geldi. Aynı heyecanı yaşayabilmem için en acilinden kilo vermem gerek :16:
Ve de sağlığım için tabi ki.

Çabuk kilo veren bir yapım var. Gerçi en fazla 82yi gördüğümü hatırlıyorum bir sene önce, onda bile okulda, işyerinde durdurup ne güzel olmuşsun, çok kilo vermişsin diyorlardı. Nedense utanıyordum öyle söylenince :9::9:
Sonuç olarak burdayım, ve artık kilo vermek istiyorum. Üzerimde fazladan duran bu minik(!) insanı atmak istiyorum!!! :7:

Çabuk veriyorum lakin çabuk pes eden bir yapım da var. Lütfen destek olun bana o yüzden.
Sorun, kızın gerekirse. Eleştirin. Diğer türlü adam olmam çünkü ben biliyorum kendimi :31:....

Bunları yazdıktan sonra tekrar kilo aldım :( Yine diyeti bıraktım ama şimdi tekrar döndüm ve 96.5 kilo ile başladım diyetime

Son düzenleme:
Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam meyve yedim, meyveli çay içtim falan ama sağlıksız bir şey. :)

Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam meyve yedim, meyveli çay içtim falan ama sağlıksız bir şey. :)

Evet sağlıksızmış :)
Ben biraz daha sağlıklı, daha sistemli gitmek istiyorum.
Ne zaman verdin? Aldın mı peki geri hiç kilo?

Diyet açısından çok sağlıksız bir gün geçirdim. Öğlen 4e kadar hiçbir şey yemeye vaktim, imkanım olmadı :50:
Sonra da bulabildigim tek yer burger king'di ve aç karnına burger yiyince mide bulantısından öldüm tabi. Bir de psikolojimi nasıl hazırladıysam daha yerken midem bulanıyordu ve yarısında bıraktım patateslerimi de hamburgerimi de.
Şimdi de salata yiyeceğim ve gün bitecek. Başım çatlıyor ağrıdan günlük.
Yarın daha sağlıklı olmak dileğiyle.

Diyet açısından çok sağlıksız bir gün geçirdim. Öğlen 4e kadar hiçbir şey yemeye vaktim, imkanım olmadı :50:
Sonra da bulabildigim tek yer burger king'di ve aç karnına burger yiyince mide bulantısından öldüm tabi. Bir de psikolojimi nasıl hazırladıysam daha yerken midem bulanıyordu ve yarısında bıraktım patateslerimi de hamburgerimi de.
Şimdi de salata yiyeceğim ve gün bitecek. Başım çatlıyor ağrıdan günlük.
Yarın daha sağlıklı olmak dileğiyle.

Önemli olan sabahı iyi tutmak. Hata yapmıştım işte Ağustos başı gibi evdeyken başladım ama evde günlük rutin kahvaltı öğlen yemek akşam çorba şeklinde devam etti. Okula gittiğim zamanlar ise hep öyle geçti. Evde olduğum zamanlar normal yemekler yedim ama az yedim, ekmeği kestim. Makarna pilav ikilisini 5 ay kendimden uzak tuttum. 5 ayda 12 kilo civarı verdim 3 ü aldım bayram dı şuydu buydu derken. neyse bu sene evdeyim. Sabah kahvaltı yapıyorum öğlen akşam çorba içiyorum yemek varsa yemek yiyorum ekmeksiz. :D

Şöyle yapabilirsin. Gündüz 3 e kadar normal rutin devam edersin sonra akşam yemeğinde sadece salata ve çorba :D

Günaydın günlükcan.

Jillian'a başlamayı düşünüyorum bugün. Çok güzel incelme sağlayacağını düşünüyorum gördüğüm önce sonra resimler sonucunda.
Umarım iradeli olurum :)

Abur cuburu tamamen çıkartmıştım hayatımdan. Canım çok çekerdi irademi tutardım tutmak zorundaydım çünkü :)

3 gündür yoktum günlük beni çok merak ettin değil mi? :51:
Spora başlıyorum artık Allah'ın izniyle. Sonra da yaptığım spora kıyamayıp az yerim bence :1:

İyi bakalım umarım güzel bir sonuça ulaşırsın. Tartı için genelde aç ve büyü tuvaleti yaptıktan sonra öneriliyor. Günlük tartılma zaten aman veremedim tribine girersin haftalık iyidir. :D

Öyle ama dayanamıyorum ben genelde. Nerdeyse çantamda taşıyıp saatte bir tartılıcam :1:

Günlük kilo değişimlerini görürsün ki kilo verip vermen değiltir o su kaydı veya su almandır o yüzden. Haftada bir mümkünse iki haftada bir. Ben 3 haftada bir tartlıyordum :D günlük denedim ay bi kilo almışım bıdı bıdı olayına gidiyordu olay :D

Günlük kilo değişimlerini görürsün ki kilo verip vermen değiltir o su kaydı veya su almandır o yüzden. Haftada bir mümkünse iki haftada bir. Ben 3 haftada bir tartlıyordum :D günlük denedim ay bi kilo almışım bıdı bıdı olayına gidiyordu olay :D

Doğru söylüyorsun kesinlikle :)
Haftada bir bence iyi, iki hafta cok fazla dayanamam :)

Bugün kötü ve can sıkıcı bir gün geçirdim ne yazıkki. Daha yeni geldim ve sporumu henüz yapamadım doğal olarak. Mutsuzum açıkçası günlükcüm.
Bir de kk ablaları hiç gelip destek olmuyor ki bize :43:

Back
X