Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

1 yılı geçti canım haziranda. ona kalsa daha ye canım ye tatlım diyor da ay buluşmama kararı alıcam artık diyet bitene kadar yeter dedim, sustu sonunda :9::9: baya oldu ilişki, oturdu da, o evlilik düşündüğünü söylemeye başladı ama bence erken işte :/ Bir de sanki duygum azalıyor gibi kendime bile itiraf edemesem de :17::17: Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Senin var mı öyle gönlünü hoplatan birisi :1::1:

Sporumu yaptım :)
Bugün de Lesli abla ile 45 dakikaa :8::8:

Yok ya nerde o günler, hatta uzun zamandır yok en son 18 yaşında aşık olmuştum. O duygu nasıl bir şey unutmuş olabilirim:52: Bence de erken canım ya evlilikten dönüş zor biliyorsun gez toz daha genciz:46::24: Ben hiç spor yapmadım:18::18:

Yok ya nerde o günler, hatta uzun zamandır yok en son 18 yaşında aşık olmuştum. O duygu nasıl bir şey unutmuş olabilirim:52: Bence de erken canım ya evlilikten dönüş zor biliyorsun gez toz daha genciz:46::24: Ben hiç spor yapmadım:18::18:

hımm Allah doğru insanı çıkarsın karşına inşallah. ben bir kere aşık oldum, hala da bir tarafım hep onunla. o duygu gerçekten bambaşka, ne flörte benziyo, ne başka bir şeye.. 1 yıllık sevgilimde bile o duyguyu tadamadım hala düşün.. :31: boşver şanslısın salak salak insanlarla vakit geçireceğine yalnız olmak en iyisi :9:
sporsuz olmaaaz, spor şaaart. bunlar da annemin cümleleri :9::8::8:

$Eating-machine-inside.webp $hıoj.webp $nn.webp $buu.webp $l.webp

hımm Allah doğru insanı çıkarsın karşına inşallah. ben bir kere aşık oldum, hala da bir tarafım hep onunla. o duygu gerçekten bambaşka, ne flörte benziyo, ne başka bir şeye.. 1 yıllık sevgilimde bile o duyguyu tadamadım hala düşün.. :31: boşver şanslısın salak salak insanlarla vakit geçireceğine yalnız olmak en iyisi :9:
sporsuz olmaaaz, spor şaaart. bunlar da annemin cümleleri :9::8::8:

Amin tatlım amiiin:16::16: Ay spor çok zor geliyorr:18::17: Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık kk peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmek yedim :56: Öğlen bir elma yedim kahvaltıyı geç yapmıştım da:52: sen neler yaptın:27:

Amin tatlım amiiin:16::16: Ay spor çok zor geliyorr:18::17: Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık kk peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmek yedim :56: Öğlen bir elma yedim kahvaltıyı geç yapmıştım da:52: sen neler yaptın:27:

Afiyet olsun sekeriim :)
Sabah: 2dilim tam bugday ekmegi
Bi kucuk domates biraz beyaz peynir
5 6 dilim sucuk :56:
Ara: biraz uzum
Oglen: 1 sinitzel uc kasik eriste bir kase light yogurt
Ara: yarim fruttare dondurma :56: (55 kalori ve seker katkisiyok)
Aksam: 5 kaşık patlican yemegi
3 kasik eriste ve salata
Ara: kalan fruttaremin yarisini yicem :)

Sporu da aksam yaparim. Yarin da bildirim gunum baya heyecanliyim :) canim sporu eglenerek yapmaya calis. Ben mesela tvyi açıyorum izlerken de yaptigim videounun sesini kisiyorum oyle yapıyorum :)

Tatlim menumden gordugun gibi doya doya yiyorum :) kilomu da veriyorum :) yani neymiis bir kez daha soyleyelim sok diyetlere ihtiyacimiz yokmuuus :)

Ayy inşallah çokça kg gitmiştirr:21: Ben de yarın ölçüleyim de başlangıç kilomu görelim sonra da haftaya cuma tartılırım :52:

Ayy inşallah çokça kg gitmiştirr:21: Ben de yarın ölçüleyim de başlangıç kilomu görelim sonra da haftaya cuma tartılırım :52:

1 kilo falan gitmistir canim ama kalici gidiyor insallah o yuzden eskisi gibi uzulmuyorum haftada iki kilo vermedigimde :)
Ikimizin de bildirim gunu ayni olsun bence cok güzel olur :)

1 kilo falan gitmistir canim ama kalici gidiyor insallah o yuzden eskisi gibi uzulmuyorum haftada iki kilo vermedigimde :)
Ikimizin de bildirim gunu ayni olsun bence cok güzel olur :)

30 days shred i yapayım diyorum canım sen ne diyorsun dışarıya çıkasım gelmiyor bu sıcakta, sıkılaştırır mı beni bu program sence. Hatta ben de fotoğraflarımı koyayım da kendimi motive etmiş olurum...:1:

İadeyi ziyaret yapayım :9:

Sizlere bir şey önereyim :
[video=youtube;YW2eRv4kCag]http://www.youtube.com/watch?v=YW2eRv4kCag[/video]

Damarlarınız nasıl attığını kendiniz test edip görün :) Bende leslie ile ayda 5 kg vermiştim 5 milini yapıyordum birer gün arayla elime 1er kiloluk su şişeleri alıyordum kollarım çok incelmişti 5 kg gidiyorsa 10 gibi görünüyordu. Tekrar başlayabilirim leslieye iyi hatırladım şimdi bunları :ssz:

Bu aksam yapicam badecim :) leslie bende de cok ise yariyor.
Bildirimim soyle :) gecen hafta 92.2
Bu hafta 89.4 :) verilen kilo 2.8! :)

Sagol bitanem darisi basina. Kosturuyorum sabahtan beri aklim da sende. Bildirim yapmamissin :( internetimize bisi oldu telefondan da beceremiyorum cogu seti kkda :(

Ahh canım tartıldım aynıyım ben. 121 im. İnş haftaya cuma benim de güzel bir kilo kaybım olur:16: sabah: 1 dilim k. ekmek 1 domates 1 salatalık 1kk peynir şekersiz bir bardak çay ara: 3 kuru kayısı öğlen: yarım karnıyarık 1 kase cacık akşam: 1 tabak karpuz 1 kk peynir. canım başka bir şey istemedi:24::24:

Ahh canım tartıldım aynıyım ben. 121 im. İnş haftaya cuma benim de güzel bir kilo kaybım olur:16: sabah: 1 dilim k. ekmek 1 domates 1 salatalık 1kk peynir şekersiz bir bardak çay ara: 3 kuru kayısı öğlen: yarım karnıyarık 1 kase cacık akşam: 1 tabak karpuz 1 kk peynir. canım başka bir şey istemedi:24::24:

Güzel canım hafif ama az bir menü tabiki.
Canın istemese bile böyle karpuz falan ye ki metabolizman durmasın tatlım.
Ben de menümü yazayım.

Sabah: Yarım gözleme, 3 zeytin, biraz peynir ve domates
Öğlen: 100 gram tavuk döner, iki büyük dilim kadar da ekmek :56::56:
Akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği ve yoğurt
Ara: Karpuz yicemm :56:

Back
X