Ella adet az ve ağrısız geçmesi

remover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
52
8
1
Merhaba , yaklaşık 1.5 ay önce ella kullandım ve adetim 1 hafta gecikti. Bu cuma adet oldum ama hiçbir ağrı yaşamadım ve adet sürecimdede hiçbir ağrım olmadı. Bugün 4. Gün ve çok çok azaldı kanamam. Bu şekilde adet olmam normal mi yoksa herhangi bir yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardım edin !!!!

Prospektüsü okumadınız sanırım. Normal bu yaşadığınız, ağır bir ilaç ella. Yan etkileri de çok fazla. Yerleşme kanaması değildir

Prospektüsü okumadınız sanırım. Normal bu yaşadığınız, ağır bir ilaç ella. Yan etkileri de çok fazla. Yerleşme kanaması değildir
Evet okumadım onu. İnşallah yerleşme kanaması olmaz. Çünkü olmadan öncesindede hiçbir ağrım olmadı birden adet oldum ve adet sürecimdede hiçbir ağrım olmadı şuandada yok neredeyse adetim bitmek üzere

Evet okumadım onu. İnşallah yerleşme kanaması olmaz. Çünkü olmadan öncesindede hiçbir ağrım olmadı birden adet oldum ve adet sürecimdede hiçbir ağrım olmadı şuandada yok neredeyse adetim bitmek üzere
Prospektüsünü okumadan ilaç kullanmayın, boşuna strese girmemiş olursunuz

Prospektüsünü okumadan ilaç kullanmayın, boşuna strese girmemiş olursunuz
Evet haklısınız ama o anlık tedirginlikle direk kullandım

Merhaba arkadaşlar biz de eşimle geçen ay adet bitişimden 2 gün sonra korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı henüz çocuk istemiyoruz 17 saat sonra gittim ilaç aldım ben de ne ara kanama yaptı ne bir yan etki bu ay adetim 7 gün gecikti hamile kalma riskim var mı

Back
X