Aile Planlaması Ella ertesi gün hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Dilmeh12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
42
5
1
28
Acil olarak cvplar mısınız korunmalı ilişki sonrası bi talihsizlik sonucu şüpheye düşüp 1 2 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ilk kez. Çok bi yan etkisini görmedim ama gece şiddetli baş ağrısı yüzünden ella kullanımından 12 13 saat sonra dolorex agrı kesici kullandım. Ellanın etkisi düşer mi yardımcı olur musunuz

Dolorex ellanın etkisini düşürür mü yani. Ellanın uzerinden 12 saat gectikten sonra kullandım

Peki internette gebeliği önlemek için hibüsküs bitki çayı kullanabilirsiniz yazıyor ama ellanın üzerine 24 saat geçti onu kullanırsam sorun olur mu

Hem ilişkiniz korumalıymış hem de ella kullanmışsınız bu kadar strese girmeyin bence adetiniz gecikirse iyice stres olursunuz.

Hem ilişkiniz korumalıymış hem de ella kullanmışsınız bu kadar strese girmeyin bence adetiniz gecikirse iyice stres olursunuz.
Ilişki bitiminde kondom kayıp düştü yırtılma olmadı o anın paniği ile içeri sıçradı mı bilmiyoruz 1 2 saat icerisinde beklemeden hemen ella hap aldık ama çok tedirginim ilk kez böyle şey basımıza geldi sonra baş ağrısından duramayıp 12 saat sonra dolorex içinde daha da mı kötü etki yarattım diye endişeye düstüm

İki ilaç birbirini etkilemez hiç stres yapmayın hamile de kalmamışsınızdır.

Merhabalar kızlar ben 14 kasim adet gördüm 21 kasimda kazayla bisey oldu bikac saat geçtikten sonra hemen ertesi gün hapı kullandım aralığın 4.de 4 5 gün adet gördüm bugün yani 14 olcak ben adet görmedim korkmalimiyim stresmi yapiorm lütfen cevap verirmsnz

Merhabalar kızlar ben 14 kasim adet gördüm 21 kasimda kazayla bisey oldu bikac saat geçtikten sonra hemen ertesi gün hapı kullandım aralığın 4.de 4 5 gün adet gördüm bugün yani 14 olcak ben adet görmedim korkmalimiyim stresmi yapiorm lütfen cevap verirmsnz

Back
X