Acil olarak cvplar mısınız korunmalı ilişki sonrası bi talihsizlik sonucu şüpheye düşüp 1 2 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ilk kez. Çok bi yan etkisini görmedim ama gece şiddetli baş ağrısı yüzünden ella kullanımından 12 13 saat sonra dolorex agrı kesici kullandım. Ellanın etkisi düşer mi yardımcı olur musunuz
Ilişki bitiminde kondom kayıp düştü yırtılma olmadı o anın paniği ile içeri sıçradı mı bilmiyoruz 1 2 saat icerisinde beklemeden hemen ella hap aldık ama çok tedirginim ilk kez böyle şey basımıza geldi sonra baş ağrısından duramayıp 12 saat sonra dolorex içinde daha da mı kötü etki yarattım diye endişeye düstüm
Merhabalar kızlar ben 14 kasim adet gördüm 21 kasimda kazayla bisey oldu bikac saat geçtikten sonra hemen ertesi gün hapı kullandım aralığın 4.de 4 5 gün adet gördüm bugün yani 14 olcak ben adet görmedim korkmalimiyim stresmi yapiorm lütfen cevap verirmsnz
Merhabalar kızlar ben 14 kasim adet gördüm 21 kasimda kazayla bisey oldu bikac saat geçtikten sonra hemen ertesi gün hapı kullandım aralığın 4.de 4 5 gün adet gördüm bugün yani 14 olcak ben adet görmedim korkmalimiyim stresmi yapiorm lütfen cevap verirmsnz
Merhaba arkadaşlar Size ella ile ilgili deneyimimi anlatacağım ben bundan 6 ay önce korunmasız cinsel ilişki ardından ella hap içmiştim tam 46 saat sonra o ilişkiden sonra 43. 47. 60. Günler gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı fakat bir türlü ikna kalmamıştım daha önceki yazılarımdan...