• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı

beyzagul15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba 9 kasım da eşimle ilişki sırasında kondom yırtılması oldu 10 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım regl olacakmış gibi ağrı ara sıra oluyor sağ göğsümün ucu çatlar gibi ağrısı var mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum aranızda böyle bi durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi?

Merhaba 9 kasım da eşimle ilişki sırasında kondom yırtılması oldu 10 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım regl olacakmış gibi ağrı ara sıra oluyor sağ göğsümün ucu çatlar gibi ağrısı var mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum aranızda böyle bi durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi?
Yumurtlamanız olduysa ella korumaz

Evet yumurtlama dönemindeydim hamilelik olasılığı var yani değilmi 19 kasımda regl olmam gerekiyor
Regl oldunuz mu acaba aynı sorun bende de var regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti şu an 2. Gün gecikmesinin içindeyim Ella kullansam mı diyorum çünkü 3 gün önce olan bir birlikteliğim oldu çok kararsızlık yaşıyorum

Regl oldunuz mu acaba aynı sorun bende de var regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti şu an 2. Gün gecikmesinin içindeyim Ella kullansam mı diyorum çünkü 3 gün önce olan bir birlikteliğim oldu çok kararsızlık yaşıyorum
ben 19 kasımda regl oldum tam günümde gecikme falan da olmadı

Benim bildiğim ella ertesi gün hapı 72 satte kullanıma kadar koruyor diye biliyorum ama en kısa sürede kullanmanız daha etkili oluyormuş ama yumurtlama döneminde ilacın pek bi etkisi olmuyormuş

Merhaba ne sürtünme yoluyla ilişki yaşadım boşalma olmadı sadece değdi vajinama biraz . 26 saat sonra Ella içtim. Sonra bir gün sonra adet oldum . Adetim bugün bitti ama ben bir haftadır ölüyorum mide bulantısından iki kere az kustum. İshal olmuşum. Sizde böyle yan etkiler oldu mu ? Ne zaman geçti ? Test yaptırmama gerek var mı

Bende şuan sizinle aynı durumdayım 😪

Back
X