- 24 Mart 2022
- 30
- 3
- 1
- Konu Sahibi melike ayvaz
-
İçine bisalmadigina emin misinEn son adetim mart 3 dü adetime daha 9 gün var ama içime şüphe düştü
Evet eminim kendisi de emin anormql bir durum mu var? Erken gebelik testi aldım şimdiİçine bisalmadigina emin misin
Yani herşey olabilir ara kanama , adet haberci kanama , bazen enfeksiyondan da olabiliyor gebelikte genelde yerleşme kanaması adet dönemine denk gelirEvet eminim kendisi de emin anormql bir durum mu var? Erken gebelik testi aldım şimdi
Adetima 9 gün var daha eczaneye gittim sordum olanağınız yok dedi stres yaptığınız için karın ağrı şişme olur dediYani herşey olabilir ara kanama , adet haberci kanama , bazen enfeksiyondan da olabiliyor gebelikte genelde yerleşme kanaması adet dönemine denk gelir
Sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetime daha 10 gün var eczane ara kanamadır dedi ama şüpheye düştüğümden beri sanki midemse bir şeyler varmış gibi hissediyprım ama imkansız gibi de çok dikkat ettik ella hapıda bu kadar etki yapar mıYani herşey olabilir ara kanama , adet haberci kanama , bazen enfeksiyondan da olabiliyor gebelikte genelde yerleşme kanaması adet dönemine denk gelir
Eğer duzenli adet oluyr saniz yumurtla günlerinde yumurta catladiginda da kanama olur ve yerleşme kanaması değildirSizce yerleşme kanaması olabilir mi adetime daha 10 gün var eczane ara kanamadır dedi ama şüpheye düştüğümden beri sanki midemse bir şeyler varmış gibi hissediyprım ama imkansız gibi de çok dikkat ettik ella hapıda bu kadar etki yapar mı
Bu arada bu söylediğiniz hap da adetin erken. Gelmesine sebep oluyor ve ara kanamaya sebep oluyorEğer duzenli adet oluyr saniz yumurtla günlerinde yumurta catladiginda da kanama olur ve yerleşme kanaması değildir
Evet evet biliyorum ilaçta 10 gün sonra geldi kırmızımsı bir akıntı. Teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldım çıkar herhaldeBu arada bu söylediğiniz hap da adetin erken. Gelmesine sebep oluyor ve ara kanamaya sebep oluyor
Zaten ara kanama oluyormuş haptan sonra ama genede korktum 1 gün bir akıntı geldi. Sonrası hafif kahverengimsi bir şey ama az az. Eczanecide normal dedi gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi. İnşaAllah öyledir. Psikolojikman sanki karnımda ağrıyor 2 günder beri şişlik varBu arada bu söylediğiniz hap da adetin erken. Gelmesine sebep oluyor ve ara kanamaya sebep oluyor
2 günden beri soğan kürü içiyorum belkide o şişkiklik yapıyor. Ağrı yapıyor belkide adet olacağım erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum her şeyBu arada bu söylediğiniz hap da adetin erken. Gelmesine sebep oluyor ve ara kanamaya sebep oluyor
Çıkar hakkinizda hayırlısı olsun2 günden beri soğan kürü içiyorum belkide o şişkiklik yapıyor. Ağrı yapıyor belkide adet olacağım erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum her şey
Hala kullanıyor musun bişey çıktı mı testte2 günden beri soğan kürü içiyorum belkide o şişkiklik yapıyor. Ağrı yapıyor belkide adet olacağım erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?