Ella hakkında bakabilir misiniz ?

meraklibirinsann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
9
0
1
22
Hanımlar merhaba. Ben yüzeysel ilişki (sürtünme) sonrası ella hap kullandım. Adetim beklenen tarihte geldi ama her zamankinden daha az miktarda ve daha kısa süreliydi (2 gün). Bu ellanın etkisi olabilir mi yoksa gebelik ihtimali var mıdır? Tam bir birleşme veya boşalma olmadı.

Gebelik olmaz canım rahat ol.. ella hormonları bozar onun etkisi

Bu haplarda inanilmaz hormon var.
Boyle surtunme yoluyla bir seyler yasadim ella kullanayim diye bir mantik olmamali.
Zaten surtunme yoluyla hamile kalmaniz soz konusu degil iken bu hapi kullanmaniz gereksiz yere son derece yanlis.
Adet azalmasi yapar.
Hatta arkadasimin bu haptan sonra kanamasi kesilmemisti mudahale ettiler.
Bu tur haplar yilda 1 hadi 2 defa falan en fazla kullanilacak ilaclar dogum kontrol yontemi degil korunun.

Haklısınız. Ben sürtünme yoluyla olduğu için risk barındırmadığını düşündüm bu yüzden korunmadık. Fakat sonrasında bazı yerlerde zevk suyu, sperm sızması gibi şeyler okuduğumda endişelendiğim için ella kullandım pişmanım. İlk kullanışımdı.

Tam bir iliski yasamadan bosalma olmadan ne diye hap alirsiniz ki ?. Bosu boşuna hormonlarinizla oynuyorsunuz

Tam bir iliski yasamadan bosalma olmadan ne diye hap alirsiniz ki ?. Bosu boşuna hormonlarinizla oynuyorsunuz
Haklısınız, bu konularda biraz bilgisizim sonradan ihtimal olduğunu falan okuyunca stres oldum hapı bu yüzden kullandım. Size özelden yazmıştım bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…