- 25 Ağustos 2019
- 62.604
- 120.345
- 698
- 31
Negibi meselaHamilelikte böyle bi belirti yok değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negibi meselaHamilelikte böyle bi belirti yok değil mi![]()
Ella hormonları alt üst ettiği için geçilebiliyor. Önümüzdeki 1 ay ruh halinizde sinir gerginlik dengesizlik vs olabilir bilginiz olsunMerhabalar ,
Nişanlımla adetimden 1 gün sonrasında (5 haziran) sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olayı olmadı ama zevk suyundan dolayı endişelendiğimiz için 3 saat sonrasında ella hapını kullandım normalde adet zamanım geldi ama olamadım ve hiçbir belirtisi ağrısı sancı yaşamıyorum acaba hap geciktirmiş olabilir mi cevaplar mısınız lütfen!!
Regl oldun ama sanmıyorum olduğunu içini ferah tutUmarım herhangi bi gebelik gibi bi belirtisi yoktur
Sürtünme yoluyla ilişki nasıl oluyor? Ellaya gelince çok ciddi bir ilaçtır evet, gecikmenizin sebebi olabilir.Merhabalar ,
Nişanlımla adetimden 1 gün sonrasında (5 haziran) sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olayı olmadı ama zevk suyundan dolayı endişelendiğimiz için 3 saat sonrasında ella hapını kullandım normalde adet zamanım geldi ama olamadım ve hiçbir belirtisi ağrısı sancı yaşamıyorum acaba hap geciktirmiş olabilir mi cevaplar mısınız lütfen!!
Ara kanama yaşadınız mı ?Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim geçen ay adetimin bitişinden 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim yanlışlıkla içime boşaldı ama henüz çocuk istemiyoruz 17 18 saat sonra ella hapını aldım bu ay 25 inde olmam gerekiyordu adet ama adetimin üzerinden 2 gün geçti kasıklarımda ağrı var olacakmışım gibi ama olmuyor tarlusal kullanmaya başlayacağım ella kullananlar bi yardımcı olabilir mi bana?
Hayir yaşamadım hap bana o konuda yan etki etmedi ama çok akıntım olduAra kanama yaşadınız mı ?
Benim günümde regl gördüm ama on güne kadar gecikme yaşayanlarlada karşılaştım gecikme olmuş erken gebelik testi yapın gebelik yoksa bir süre daha bekleyin sonra ilaç kullanım derim henüz erken ilaç içinHayir yaşamadım hap bana o konuda yan etki etmedi ama çok akıntım oldu
Tamam Sağ olun :)Benim günümde regl gördüm ama on güne kadar gecikme yaşayanlarlada karşılaştım gecikme olmuş erken gebelikte testi yapın gebelik yoksa bir süre daha bekleyin sonra ilaç kullanım derim henüz erken ilaç için
hormon ilacı alıyorsunuz tüm düzeninizi alt üst etmesi normal. gebelikten emin olmadan nasıl tarlusal kullanayım diyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim geçen ay adetimin bitişinden 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim yanlışlıkla içime boşaldı ama henüz çocuk istemiyoruz 17 18 saat sonra ella hapını aldım bu ay 25 inde olmam gerekiyordu adet ama adetimin üzerinden 2 gün geçti kasıklarımda ağrı var olacakmışım gibi ama olmuyor tarlusal kullanmaya başlayacağım ella kullananlar bi yardımcı olabilir mi bana?
Sordum sadece kullanmalı miyim diyehormon ilacı alıyorsunuz tüm düzeninizi alt üst etmesi normal. gebelikten emin olmadan nasıl tarlusal kullanayım diyorsunuz?