Ella kullandım çok pişmanım yardımcı olun

angel343475

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
12
4
6
kızlar merhaba haziran ayında ella kullandım temmuz ayında reglim 3 gün sürdü ve çok az kanamam geldi ara kanamalarda oldu ağustos ayında tekrar relg oldum yine 3 gün sürdü elladan dolayı olabilir mi ? Yoksa başka bir sıkıntı mı var? Temmuz ayında doktora gittim elladan olabilir ağustosta gel kanaman az olursa sıkıntı vardır dedi bu ay da kanamam 3 gün sürdü pcosluyum acaba yumurtalıklarda sıkıntı mı oldu yoksa ella yüzünden mi böyle bir dengesizlik oldu çok az kanama oldu normalde 7-8 gün sürerdi benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi düzene girer mi tekrardan

kızlar merhaba haziran ayında ella kullandım temmuz ayında reglim 3 gün sürdü ve çok az kanamam geldi ara kanamalarda oldu ağustos ayında tekrar relg oldum yine 3 gün sürdü elladan dolayı olabilir mi ? Yoksa başka bir sıkıntı mı var? Temmuz ayında doktora gittim elladan olabilir ağustosta gel kanaman az olursa sıkıntı vardır dedi bu ay da kanamam 3 gün sürdü pcosluyum acaba yumurtalıklarda sıkıntı mı oldu yoksa ella yüzünden mi böyle bir dengesizlik oldu çok az kanama oldu normalde 7-8 gün sürerdi benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi düzene girer
Hamile misin

kızlar merhaba haziran ayında ella kullandım temmuz ayında reglim 3 gün sürdü ve çok az kanamam geldi ara kanamalarda oldu ağustos ayında tekrar relg oldum yine 3 gün sürdü elladan dolayı olabilir mi ? Yoksa başka bir sıkıntı mı var? Temmuz ayında doktora gittim elladan olabilir ağustosta gel kanaman az olursa sıkıntı vardır dedi bu ay da kanamam 3 gün sürdü pcosluyum acaba yumurtalıklarda sıkıntı mı oldu yoksa ella yüzünden mi böyle bir dengesizlik oldu çok az kanama oldu normalde 7-8 gün sürerdi benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi düzene girer mi tekrardan
Zaten pcosmuşsun zaten sıkıntı bi döngü niye kendine bu kötülüğü yaptın ki

Back
X