kivooo Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2014 3 0 1 35 6 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kivooo #1 Lutfen bana yardımcı olun ella hapını içtikten sonra çocuk emziren va ret mı varsa yan etkisi falan oldu mu
Lutfen bana yardımcı olun ella hapını içtikten sonra çocuk emziren va ret mı varsa yan etkisi falan oldu mu
kalbiminsahibio YAĞMUR KÖMÜRCÜ Kayıtlı Üye 21 Nisan 2015 1.982 984 38 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kivooo #2 bizim dr izin vermedi ve sonuç hamileyim. emzirme döneminde yasak
kivooo Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2014 3 0 1 35 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kivooo #3 Ben içtim uç gün emzirmedim sık sık sağıp döktüm hamile değilim sağdıktan sonra çocuğum emmeyi unutmasın diye sağdıktan sonra boş gogsumu emzirdim
Ben içtim uç gün emzirmedim sık sık sağıp döktüm hamile değilim sağdıktan sonra çocuğum emmeyi unutmasın diye sağdıktan sonra boş gogsumu emzirdim
forgeta Guru Kayıtlı Üye 12 Şubat 2009 100 28 298 46 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kivooo #4 eczacı en az 4 gün emzirme ama göğsünü sağ dedi öyle yapıyorum sütüde mecburen döküyorum içinde kuvvetli hormonlar bulunuyormuş bebeimi riske atamam internette çok araştırdım çoğu doktorlar emzirilmesini sakıncalı buluyor
eczacı en az 4 gün emzirme ama göğsünü sağ dedi öyle yapıyorum sütüde mecburen döküyorum içinde kuvvetli hormonlar bulunuyormuş bebeimi riske atamam internette çok araştırdım çoğu doktorlar emzirilmesini sakıncalı buluyor