- 20 Ağustos 2015
- 103
- 74
- 18
Slm kizlar. Ben oyle bise yasadim ki sizinle paylasmak istedim.birkac ay once esimin hatasi yuzunden korunmasiz iliski yasadim. Bir bucuk yasinda kizimiz var. Ama ikimizde cocuk istemiyoruz. Sonra esim ertesi gun hapi kullanmami istedi. Ben oyle bir haptan haberdar bile degildim. 12 saat sonra ella aldim. İcim hic rahat degildi. İki hafta sonra yine basima boyle bir kaza geldi. Ben aglamaktan oldum zaten. İlacta alamazdim. Esim eczaciya sormus ella vermis bise olmaz demis tekrar kullandim 17 saat sonra. 10 gun kanamam oldu normalde de adetim o kadar suruyor. Sonra icim rahat etsin diye kanamam bittikten sonra test yaptim pozitif cikti. Bir gun sonra doktoro gittim durumu anlattim kan tahlili yapildi hamile ciktim. İki gun sonra tekrar gittim degerim cok az artti sonra iki gun sonra tekrar gittim degerler normal artmiyordu. Baska bi doktoro gittim kurtaj olmam gerektigini soyledi digeri de aynisini soylemisti ve kesesi de olusmamisti 5,haftalikti kurtaj oldum ne yazik ki ve kimseye de soylemedim sadece esim ve ben biliyoruz