ELLA KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ?

burcuozgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
9
0
35
nişanlımla ayın 3ünde birlikte olduk. prezervatif çıktı. 6-7 saat içinde ella içtim. dün gününde adet oldum fakat çok az geliyor. hamile kalır mıyım? ilk defa kullandım bu ilaç ne kadar güvenilir?

adetımn bttgı gn ılışkye grdk bz ertsı gn klndm esımde o dnmde dglsn dedı krnmadk ama hmle kldm olcgı vrsa oluyo ama hmn telas ypma test fln yp ck zmn gcmdn

adetımn bttgı gn ılışkye grdk bz ertsı gn klndm esımde o dnmde dglsn dedı krnmadk ama hmle kldm olcgı vrsa oluyo ama hmn telas ypma test fln yp ck zmn gcmdn
test yapmak için bi dahaki adet dönemimi beklemeli miyim? erken gebelik testleri ilişkiden ne kadar sonra yapılırsa en iyi sonucu verir?

canm ben hamıle oldgmu anlamadm nrmal hastaym sandm ymrtlma donemnde dglm dıye beklemıyodm snra ck mgdem blanmaya herseyden tksnmye basladm bıde adet olmadm 4.haftalkken ogrendm hamıle oldgmu o yuzden bsey soyleyemıcem kan flanda vereblrsn hstnede bazen testlerde yanlslık olblyms dedgn gıbı testlerde bıdhakı adet donemnı bekleyn dıyo ama gebelgn devmnı ıstemysan kan verp ogren bnce

nişanlımla ayın 3ünde birlikte olduk. prezervatif çıktı. 6-7 saat içinde ella içtim. dün gününde adet oldum fakat çok az geliyor. hamile kalır mıyım? ilk defa kullandım bu ilaç ne kadar güvenilir?
herkesin bünyesi farklı.genelde güvenilir bir ilaçtır ama dedigim gibi herkeste işe yaramayabilir.ella adet süresinde azalma yapıyor. bende ilk kullandıgımda üç günde adetim bitmişti üstelik çokda az gelmişti.. hamile olmadım

herkesin bünyesi farklı.genelde güvenilir bir ilaçtır ama dedigim gibi herkeste işe yaramayabilir.ella adet süresinde azalma yapıyor. bende ilk kullandıgımda üç günde adetim bitmişti üstelik çokda az gelmişti.. hamile olmadım
çok teşekkür ederim

X