Ella kullandım hamile kalır mıyım

bade060425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
3
0
1
19
Merhaba arkadaşlar 8 mayıs regl olduğum tarih 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama döneminin ilk gününe denk geliyor ilk 24 saat içinde ella kullandım bugün 11. Gün erken gebelik testi yapsam bu sonuç verir mi sizce gebe kalma ihtimalim var mı ? 2 aylık evliyim ilk korunmasız ilişkim bir de ... bir sonra ki regl tarihim 7 haziran

Bu haplar tam korunma yöntemi değil malesef tam korumadığı gibi bir de dış gebelik ihtimalini artırıyor

Merhaba arkadaşlar 8 mayıs regl olduğum tarih 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama döneminin ilk gününe denk geliyor ilk 24 saat içinde ella kullandım bugün 11. Gün erken gebelik testi yapsam bu sonuç verir mi sizce gebe kalma ihtimalim var mı ? 2 aylık evliyim ilk korunmasız ilişkim bir de ... bir sonra ki regl tarihim 7 haziran
Ella yumurtlamayı önlüyor ama zaten sizin yumurtanız varmış hamile olabilirsiniz

Sat ve bat tarihimiz aynı . Benimde yumurtlamanın ilk günü 19 Mayıs görünüyor ama 22 sinde yumurtladım . Akıntı ağrı vs yola çıkarak söylüyorum ben o gün bu tarz belirtileriniz yoksa hap aldıysanız gebelik olmayabilir. 4 Haziran gibi test yaparsanız net çıkar

Back
X