- 30 Mayıs 2025
- 61
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
Benim de 7si birebir aynısı çıktıselam kızlar benim de adetim 6 sı olacak bu testi de adetime 4 gün varken yaptım sizce gebelik var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 7si birebir aynısı çıktıselam kızlar benim de adetim 6 sı olacak bu testi de adetime 4 gün varken yaptım sizce gebelik var mı
ay hiç bilmiyorum kafam karıştıBenim de 7si birebir aynısı çıktı
Aynı şekildeyim şuan bekliycez mecbur gecikirsek hamileyizay hiç bilmiyorum kafam karıştı
oo senin erken ben 3 yıldır istiyorumAynı şekildeyim şuan bekliycez mecbur gecikirsek hamileyizayın 6'sında saha 2 aylık evli olucam benim için çok erken ama yapacak bir şey yok
![]()
Rabbım nasip eder inşallah isteyen herkeseoo senin erken ben 3 yıldır istiyorum
bu konuları biliyorsunuz bende bişey sorabilir miyimErtesi gün hapları gebelik engellemez...
Ertesi gün hapları yumurtlamayı erteler..
Yumurta varsa Ertesi gün hapı bı halta yaramaz, gebelik oluşur.
Ertesi gün hapı gebelik engellemez..
Engellemez....
Ben senin konuna da yorum yapmıştım, tam korunma yoksa gebelik oluşabilir, kaldı ki ben prezervatif taşması sonucu hamile kaldım, hiç güvenmiyorum basit korunma yöntemlerinebu konuları biliyorsunuz bende bişey sorabilir miyim
ben en son Mayıs'ın 13'ünde adet oldum 25 Mayıs'ta evlendim ilk gün yapmadık balayı benim yumurtlama dönemime geldi birkaç kez denedik ama eşim içime giremedi giremediği gibi boşalma durumu olmadı kendimi çok kastım kızlık zarım bozuldu kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi (yumurtlama dönemin bittikten sonra) birkaç kez daha denemeye başladık bu sefer yapabildik ama içime hiç boşalma olmadı ön sevişme yaptık içime birkaç kez girip çıktı boşalacağı zaman prezervatif kullandık o şekilde yaptık sizce ben hamile miyim adetim 4 gün gecikti ( Nisan ayında adetim 38 günde oldum )
taşma olmadı ilaç kullanırdım yazdığım yazıya da yazardımBen senin konuna da yorum yapmıştım, tam korunma yoksa gebelik oluşabilir, kaldı ki ben prezervatif taşması sonucu hamile kaldım, hiç güvenmiyorum basit korunma yöntemlerine![]()
Hayır canım bence çok zor ihtimal başka bir şey vardırbu konuları biliyorsunuz bende bişey sorabilir miyim
ben en son Mayıs'ın 13'ünde adet oldum 25 Mayıs'ta evlendim ilk gün yapmadık balayı benim yumurtlama dönemime geldi birkaç kez denedik ama eşim içime giremedi giremediği gibi boşalma durumu olmadı kendimi çok kastım kızlık zarım bozuldu kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi (yumurtlama dönemin bittikten sonra) birkaç kez daha denemeye başladık bu sefer yapabildik ama içime hiç boşalma olmadı ön sevişme yaptık içime birkaç kez girip çıktı boşalacağı zaman prezervatif kullandık o şekilde yaptık sizce ben hamile miyim adetim 4 gün gecikti ( Nisan ayında adetim 38 günde oldum )
Kalitesi düştü ama bakabilir misiniz bende varmıHayır canım bence çok zor ihtimal başka bir şey vardır
Bence yok gibi görünüyor ama tabiki bilemem en mantıklısı doktora gitmekKalitesi düştü ama bakabilir misiniz bende varmı
Benim şuan şeffaf akıntım kasık ağrım göğüs hassasiyetim var reglim biteli 12.gunum erken yumurtlama olabilir mi peki en son adetim 8 hazirandaydiBence yok gibi görünüyor ama tabiki bilemem en mantıklısı doktora gitmek
Stres kaynaklı da olabilir canım zaten olsa bile şuan o belirtiler için çok erkenBenim şuan şeffaf akıntım kasık ağrım göğüs hassasiyetim var reglim biteli 12.gunum erken yumurtlama olabilir mi peki en son adetim 8 hazirandaydi
Canım gebelik için söylemedim gebelik yok zaten bu bahsettiğim belirtiler yumurtlama döneminde de oluyor benim adetimin 12.gunu yani yumurtlama döneminde olabilir miyim diye sordum gebelik belirtisi için değilStres kaynaklı da olabilir canım zaten olsa bile şuan o belirtiler için çok erken
Kanka regl takip uygulamaları var onları indir senin yumurtlama döneminin gösteriyor zaten ama regl bitiminin 12. Günündeysen yumurtlama döneminin içindesinCanım gebelik için söylemedim gebelik yok zaten bu bahsettiğim belirtiler yumurtlama döneminde de oluyor benim adetimin 12.gunu yani yumurtlama döneminde olabilir miyim diye sordum gebelik belirtisi için değil
merhaba ben dün kan testi yaptırdımBen senin konuna da yorum yapmıştım, tam korunma yoksa gebelik oluşabilir, kaldı ki ben prezervatif taşması sonucu hamile kaldım, hiç güvenmiyorum basit korunma yöntemlerine![]()
Yok degilsinmerhaba ben dün kan testi yaptırdım
beta hcg değerim 0.61 çıktı hamile miyim
Hayırmerhaba ben dün kan testi yaptırdım
beta hcg değerim 0.61 çıktı hamile miyim
teşekkür ederimYok degilsin