Ella kullanımı lütfen yardım

GozusHikoHelvaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
305
77
98
Merhabalar tecrübeli, bilgili kadınlarım, çok stresliyim. 22 nisan 2022de regl oldum. Ve 7 mayıs 2022de korunmasiz cinsel ilişkim oldu. 10 mayista ella kullandım. Reglime 1veya 2 gun var ama bende bir korku ve stres, düzenim 27 27 28 gün şeklinde ilerliyor. Gebe kalmak istemiyorum suan adete dair hicbir belirtim yok. Ne göğüs hassasiyeti ne bel ağrısı böyle bir durum yasayan veya geciken düzeni bozulan oldu mu? Cevap verirseniz çok sevinirim üzgünüm

Son düzenleme:
O tarz haplar regl düzensizliği yapabilir, yine de erken gebelik testi yaparak rahatlayabilirsiniz, bundan sonrakilerde de korunmasız olmasın, bu endişelere değmez çünkü

22 mayis gelmedi daha 22 nisanda mi iliski

Bunu bende daha önce 2-3 defa kullanmışımdır illa adette gecikme yapar canım yine de erken gebelik testiyle için rahat eder ama bir daha kullanma benim hormonlar şaştı gerçekten kıllanma filan yaptı bende

O tarz haplar regl düzensizliği yapabilir, yine de erken gebelik testi yaparak rahatlayabilirsiniz, bundan sonrakilerde de korunmasız olmasın, bu endişelere değmez çünkü
Çok haklısınız. Normalde hic yapabileceğim birsey değildi korunurduk ama benim aptallığım yorumunuz icin teşekkür ederim.

Birliktelik sabahı ella içip gebe kalan biliyorum o bir ihtimal her daim var cokta güvenilir bi hap değil ne yazıkki.
Umarım hamile değilsinizdir adette düzensizlik gecikme olabiliyormuş ella yüzünden test yapın rahat edin

Bunu bende daha önce 2-3 defa kullanmışımdır illa adette gecikme yapar canım yine de erken gebelik testiyle için rahat eder ama bir daha kullanma benim hormonlar şaştı gerçekten kıllanma filan yaptı bende
Normalde karşıyımdir kullanmak istemezdim. Emin olamadim ve gebelik suan dusuncemde yok stres ve korku çok fazla. Bslirtimin olmamasi beni şaşırtıyor iliskiden 11 gün geçmiş oluyor test çıkar mi reglme 1 2 gün var. Doğru sonuç verir mi?

Normalde takvim kullanıyorum adet bitiminin 16.gunune denk geliyor. Yumurtlamadan 1 gün sonra gösteriyor. Korunmasiz iliski tercihim olmazdi gafletimize geldi. Üzgünüm

Korunmasız ilişkiden sonra gecen süre de etkiliyor ilacın etkinliğni. 72 saate kadar kullanım süresi diyor ama o zmana kadar döllenme de oluşmuş olabiliyor.Siz neden 7-10 arası bekledınız ki? Zaten ilac içicem 3 gün rahat takılalım dedıysenız büyük risk haberiniz olsun.İlac adet döngüsünü de bozabiliyor bi iki gün gec ya da erken olmanız olası. Erken gebelık testı yapsanız sonuc alabilirsiniz bence.

Hayır o günden sonra bir beraberliğimiz olmadı sadece ben bianda icime kurt düştü. Fazla takıntılı ve pinpirikliyim ki nedense bian basiretim bağlandı gibi diyebilirim. Ve aklima geldiği anda kullandım.

Merhabalar , ella cok guclu bir ilacmis sizinle az cok yakin tarihlerimiz benimde son reglim 21 nisandi ve 5 mayista iliski oldu emin olamadigimz icin hemen ilk yarim saatte kullandim, cok fazla stres korku yapiyorsaniz oda etkiler normalde gecikme yada erken olabilir adetiniz benim 5 gun geriye atti mesela adet tarihim cok sukur gecikmedim, adetime daha 8 gun varken erken gebelik testi negatif cikmisti, sizde test yapin varsa mutlaka cikar diye dusunuyorum hem rahatlarsinz stres olmassa daha erken gelir belkide insallah gönlünüzdeki gibi olur hersey

Sorun şu ki neredeyse ben 50 saat sonra içtim. Normalde düzensizlik yaşamam bakalım bekliyorum adetime 2 gun var cuma gunune kadar. Çok teşekkür ederim gamze hanım. Yorumunuz icin bugün alıp yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…