• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullanımı ve adet gecikmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

incebirruh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
5
1
1
28
Merhaba. Erkek arkadaşımla 7 Ekim'de birliktelik yaşadık. İki saat içerisinde Ella kullandım. 29 eylulde adet olmuştum bir ay önce ve şuan 30 Ekim hala olamadım iki üç gün önce olurdum bide. Neyse erkek arkadaşım daha öncesinde annem babam beni reddeder mahfoluruz öyle bir durumda aldırırız gibi kelimeler etmişti ve ben ağlamıştım üzülüp bana tepkime bakmak istediğini söylemişti. Yarın kan testi vermeye gidicez seni ortada bırakmam diyor öyle bir şey olursa aldirmayiz şeklinde konustu ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ona güvenemiyorum önceki ettiği laflardan oturu. Kaç kere ayrılmak istedim kesinlikle bırakmıyor engelliyorum çalıştığım yere geliyo ya da babasından ariyo. Lütfen kötü şeyler yazmayın psikolojim hiç iyi değil çok doluyum. Eğer sonucum pozitif olursa Dünya basima yıkılacak umarım böyle bir durum olmaz

İnşallah pozitif olmaz, sevgilin kaçacak çünkü. Yaş doğruysa kazık kadarsiniz korunmayı bilemediniz mi? Adam kaçar ona ne, sen kendini düşünüp korunmalydin.

Ella gecikme yapar, 3ay yan etkisi sürer. İnşallah gebelikten değil de ellanin yan etkisidir.
Ellayi tekrar kullanmadan iki kere düşün, ciddi anlamda zararlı, biraz daha kafana göre alırsan istesen de bebeğin olmaz.

Ayrılmak isteyip isteyip sevişiyorsan senin de kafan yerinde değil.

İnşallah pozitif olmaz, sevgilin kaçacak çünkü. Yaş doğruysa kazık kadarsiniz korunmayı bilemediniz mi? Adam kaçar ona ne, sen kendini düşünüp korunmalydin.

Ella gecikme yapar, 3ay yan etkisi sürer. İnşallah gebelikten değil de ellanin yan etkisidir.
Ellayi tekrar kullanmadan iki kere düşün, ciddi anlamda zararlı, biraz daha kafana göre alırsan istesen de bebeğin olmaz.
Ama kaçacak olsaydı banane ne halin varsa gör demez miydi korkuyorum haklısınız inşallah bir şey olmaz

Konu silmek yasak ve ban sebebi. Ödev olduğunu öğretmene hatırlatan öğrenci gibi konuştum. Sjdkfkffkh
Ay ne olacak klasik sevişmiş Ella almış, sevgilisi önce ailem beni öldürür aldirirz demiş, sonra konu sahibi ağlamış, sevgilisi tepkine baktım demiş kivirmis, yarın test vereceklermis, konu sahibi güvenmediği için kaç kere ayrılmak istemiş ama sevgilisi farklı yollardan ulaşmış, böylelikle de ayrılmak yerine sevismisler. Ha unuttum son durumda da pozitifse sevgilisi ortada birakmayacakmis.

Ay ne olacak klasik sevişmiş Ella almış, sevgilisi önce ailem beni öldürür aldirirz demiş, sonra konu sahibi ağlamış, sevgilisi tepkine baktım demiş kivirmis, yarın test vereceklermis, konu sahibi güvenmediği için kaç kere ayrılmak istemiş ama sevgilisi farklı yollardan ulaşmış, böylelikle de ayrılmak yerine sevismisler. Ha unuttum son durumda da pozitifse sevgilisi ortada birakmayacakmis.
Konu sahibi umarım hamile değildir. Hamile kalırsa da sevgilisi arkasında durmaz belli.

Ama kaçacak olsaydı banane ne halin varsa gör demez miydi korkuyorum haklısınız inşallah bir şey olmaz
Sevgilinizin hamile kalırsan ortadan kaybolurum diyecek hali yok tabi. Kimisi merak etme evleniriz der, kimisi aldırırız endişe etme ben senin yanında olurum der. İlişkinin dinamiği ve kişinin karakteri çok önemli.

" ailem beni öldürür, bebeği aldırırız" diyen bir erkek korkaktır ve yanınızda durmaz, tabanları yağlar gider. Umarım hamile değilsinizdir.

Sevgilinizin hamile kalırsan ortadan kaybolurum diyecek hali yok tabi. Kimisi merak etme evleniriz der, kimisi aldırırız endişe etme ben senin yanında olurum der. İlişkinin dinamiği ve kişinin karakteri çok önemli.

" ailem beni öldürür, bebeği aldırırız" diyen bir erkek korkaktır ve yanınızda durmaz, tabanları yağlar gider. Umarım hamile değilsinizdir.
İnsallah teşekkür ederim uyuyamıyorum sıkıntıdan

Yarın sabah test vermeye gidicez. Gecen ay 29 unda oldum bu ay 26 sında olmam gerekirdi şuan 30 işte 😞
Aslında çok fazla gecikme olmamış. Ella zaten ağır bir hap. Hormonları etkiliyor malum. Stres ve ertesi gün hapları reglin gecikmesine sebep olabilir. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Konu sahibi ne yaptınız hastaneye gittiniz mi?
Aslında çok fazla gecikme olmamış. Ella zaten ağır bir hap. Hormonları etkiliyor malum. Stres ve ertesi gün hapları reglin gecikmesine sebep olabilir. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de Ella adım. 15 ekimde doğum kontrol hapına başladım(Desolett)adet günüm 6 gün gecikti 25,26,28,30unda yaptığım testlerim negatif çıktı ne zaman adet olurum

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de Ella adım. 15 ekimde doğum kontrol hapına başladım(Desolett)adet günüm 6 gün gecikti 25,26,28,30unda yaptığım testlerim negatif çıktı ne zaman adet olurum
Ne zaman adet olursunuz onu bilemem kahin değilim. Fakat defalarca ertesi gün hapı kullandığınız için hormonların içinden geçmişsiniz. O yüzden gecikme olması normal. Doğum kontrol hapını düzenli olarak ve tam saatinde kullanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X