Ella ve tarlusal

İlaç içeriğinde yer alan yüksek düzeyde progesteron hormonu, kadın yumurtasının erkek üreme hücresi sperm tarafından döllenme ihtimalini azaltmasının yanı sıra, döllenen yumurtanın da uterusa (rahim içine) tutunmasını engelleyerek, gebelik oluşumunu engeller.

Yumurtlamayla alakalı bi hap değil ki bu, yumurtlama dönemi kullanılmaz diye ibare yer alırdı öyle bi durumda

Yumurtlama doneminde Ella etki eder mi?
Eğer yumurtlama zaten gerçekleşmişse, Ertesi Gün Hapı bir etki göstermez ve hamilelik yaşanabilir. Eğer hamilelik zaten oluşmuşsa, Ertesi Gün Hapı bir düşüğe yol açmaz.
İbaresini gördüm bende o beni korkuttu. Ayy biraz rahatladım gibi oldu. Cok teşekkür ederim değerli Yorumunuz için kasik batması, mide bulantısı ve karin ve kasıkta ağrı dollenme belirtisi değildir değil mi? Yinede dolleme ihtimali egerki sperm varsa var mi acaba?

Yani bilmiyorum Ella uzmanı değilim tabii prospektüste de yumurtlamayı geciktirir yazıyormuş siz deyince baktım, ben hiç yanlış bilgi vermeyeyim şimdi :)

Evet o yüzden biraz korktum. Teşekkür ederim değerli Yorumunuz için. Sanırım 10 gün kadar stresle bekleme durumu olucak test için.

Arkadaslar yumurtlamaya ovulasyona falan hakim olmaniz beni cok mutlu etti. Ama bu kadar genis bilgi agina sahipken kondomdan nasil haberiniz olmaz? Kac lira ulan bi prezervatif. Asmler belese veriyo onu bari alip kullanin ya

Haklısınız diyecek bir şeyim yok. Hatanın bedelinide çekiyorum belirsizlikle.

Evet o yüzden biraz korktum. Teşekkür ederim değerli Yorumunuz için. Sanırım 10 gün kadar stresle bekleme durumu olucak test için.
Merhaba bende ella kullandım 52.saatte kullandım zevk suyundan şüphelenip ilk gün döllenme olduysa gebeliği engellemez mi anlamadım şimdi ?

Merhaba bende ella kullandım 52.saatte kullandım zevk suyundan şüphelenip ilk gün döllenme olduysa gebeliği engellemez mi anlamadım şimdi ?
Kafam allak bullak şuan pinpiriklendirmek istemem doktor sitelerinden takip ettiğim kadarıyla yumurtlamayi erteliyor. Dolenen spermin tuttunmasini önlüyorms ama kimi doktorda yumurtlama olduysa ve dollenme gerçekleştiyse engellemez diyor bebeği zararı olmaz diyor. Nerden yaşadım korunmasız kendimden nefret ettim 3 gündür. Sizde ne gibi yan etkiler yaptı acaba aynı dönemde mi içtik

Benim adetlerim düzensiz oluyordu ben tarlusal kullanırken görüştüm erkek arkadaşımla bi ilişki olmadı sadece zevk suyundan şüphe duydum pazar günü kullandım ama ben tarlusalda kullanmaya devam ettim en son dün gece bitti tarlusal bugün kanamam oldu anlamadım gebelik ihtimali var mı yok mu bilmiyorum bende pişmanım

Eğer kanama olduysa hamile değilsinizdir. Korkmaniza gerek yok. Ayy içim rahat değil derseniz kanamaniz bitince evde gebelik testi yapmanız yeterli. Benim daha reglme 17 gün var neredeyse. 25.28 arası regl günüm değişiyor. Karnimda batma, mide bulantısı, kasik ağrısı, karnım gurul gurul o yüzden korktum. Sizin endiseleneceginiz bisey yok.

Sizin daha çok varmış ya inşallah hamile değilsinizdir birliktelik yoksa hamile olasılığı zor diyorlar

Sizin daha çok varmış ya inşallah hamile değilsinizdir birliktelik yoksa hamile olasılığı zor diyorlar
Adetin bitimi 2. Günü oldu. Icine boşalmadım dedi şüpheliyim zevk suyu ihtimal var diye aldık 12 saat icinde. Umarım hazır değilim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…