ELLA

Hatice Beyza celik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
7
0
1
22
ELLA kullandım ilişkiden 1 gün sonra etkisini nasıl anlarım? kanamam illa olmak zorundamı? Bişe olup olmadığını nasıl anlarım ? Adetimin olmasına 13 gün var kızlar bana yardımcı olun ?

Anlayamazsın herkeste aynı etkiyi yapmaz ki.. Kiminde kanama yapar.. kiminin adeti gününde olur kiminin adeti geciktirir.. Yapıdan yapıya değişir bu durum

Kanama yapmama gibi durumu var yani doğrumu anlıyorum ? Peki düştüğünü veya hamile olup olmadığımı nasıl anlarım test yapmam in erken mi ? Yada Ne zaman yapmalıyım

Ella çocuk düşürmez ki.. Benim bildiğim ella ilişkiden sonra kullanılıyor.72 saat içinde hamilelik olmaması için.. ben hiç kullanmadım burada kullananların yorumuna göre cevap.veriyorum canım.. illa kanama yapacak diye bir durum yok illa adeti geciktirecek diye de bir durum yok.. bu kişiye göre değişiir.. Hamilelik testi ilişkiden 10 gün sonra eğer döllenme olduysa kanda hcg salgılanır sonra idrarda salgılanır en kesin sonuç için adet gününüzü beklemelisiniz ama adetten birkaç gün önce erken gebelik testinde de çıkıyor

Düşürme için kullanmadım bebek olmasın hamile kalmiyim diye kullandım amacım Bebek olmasın diye içtim ELLA yı doğru olanı içmiş oluyorum dimi ?
Bu ilaç korunmasız ilişkiden hemen sonra alınan bir ilaç ki vajinanda bulunan spermleri öldürmesi ve hamileliği engellemesi için kullanılır. Bir doğum kontrol yöntemi değildir. Eğer sen korunmak için bir hap istiyorsan yani bir doğum kontrol hapı istiyorsan bir kadın doğum uzmanına gidip ondan reçeteyle doğum kontrol yapını alırsın bu daha iyisi. Ela tarzı bu haplar yılda en fazla bir veya iki kere içilebiliyor daha fazla içildiğinde kısırlığa yol açtığını biliyorum.

ELLA kullandım ilişkiden 1 gün sonra etkisini nasıl anlarım? kanamam illa olmak zorundamı? Bişe olup olmadığını nasıl anlarım ? Adetimin olmasına 13 gün var kızlar bana yardımcı olun ?
Ella ilişkiden 72 saat sonra içildiğindede etki eder. Ara kanama yapmaz adetin yaklaşınca agrın artar kanaman az olabilir ve sancılo olabilir. Korkamana gerek yok etki etmiştir.

Bununla hamile kalan cok tanıdığım var. Düzenli bir dogum kontrol yöntemi secin. Adetin geçerse mutlaka test yap.

adetimin son günü bitti sanıp ilişkiye g
Anlayamazsın herkeste aynı etkiyi yapmaz ki.. Kiminde kanama yapar.. kiminin adeti gününde olur kiminin adeti geciktirir.. Yapıdan yapıya değişir bu durum

Lütfen cevaplayabilir misiniz adetimin son günü bitti sanip ilişkiye girdim hafif kan geldi sonra nolur nolmaz diye bir saat içinde ella kullandım. Daha sonraki günlerde tarlusal aldım ve bir hafta içtim tarlusal biteli iki gün oluyor daha adet olmadım. İlişki üzerinden 32 gün geçti Suan adet olmam gerekiyordu altı gün gecikti bugün iki adet ovula hamilelik testi yaptım ikisi de negatif. Adet olamadım bi turlu hamile kalmış olamam dimi ..

adetimin son günü bitti sanıp ilişkiye g

Lütfen cevaplayabilir misiniz adetimin son günü bitti sanip ilişkiye girdim hafif kan geldi sonra nolur nolmaz diye bir saat içinde ella kullandım. Daha sonraki günlerde tarlusal aldım ve bir hafta içtim tarlusal biteli iki gün oluyor daha adet olmadım. İlişki üzerinden 32 gün geçti Suan adet olmam gerekiyordu altı gün gecikti bugün iki adet ovula hamilelik testi yaptım ikisi de negatif. Adet olamadım bi turlu hamile kalmış olamam dimi ..
Testte negatif çıkmş zaten değilsindir.. İlaçların etkisinden gecikmiştir adetin

Ella kullandığı halde hamile kalan yakından tanıdığım biri vardı. Ama o evliydi tabi ha bi de reşitti akıl baliğ yani offff sen de bebesin yavrum daha yaa senin neyine be güzel kız

Back
X