- 25 Mart 2020
- 7
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Hatice Beyza celik
ELLA kullandım ilişkiden 1 gün sonra etkisini nasıl anlarım? kanamam illa olmak zorundamı? Bişe olup olmadığını nasıl anlarım ? Adetimin olmasına 13 gün var kızlar bana yardımcı olun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamazsın herkeste aynı etkiyi yapmaz ki.. Kiminde kanama yapar.. kiminin adeti gününde olur kiminin adeti geciktirir.. Yapıdan yapıya değişir bu durum
Bu ilaç korunmasız ilişkiden hemen sonra alınan bir ilaç ki vajinanda bulunan spermleri öldürmesi ve hamileliği engellemesi için kullanılır. Bir doğum kontrol yöntemi değildir. Eğer sen korunmak için bir hap istiyorsan yani bir doğum kontrol hapı istiyorsan bir kadın doğum uzmanına gidip ondan reçeteyle doğum kontrol yapını alırsın bu daha iyisi. Ela tarzı bu haplar yılda en fazla bir veya iki kere içilebiliyor daha fazla içildiğinde kısırlığa yol açtığını biliyorum.Düşürme için kullanmadım bebek olmasın hamile kalmiyim diye kullandım amacım Bebek olmasın diye içtim ELLA yı doğru olanı içmiş oluyorum dimi ?
Ella ilişkiden 72 saat sonra içildiğindede etki eder. Ara kanama yapmaz adetin yaklaşınca agrın artar kanaman az olabilir ve sancılo olabilir. Korkamana gerek yok etki etmiştir.ELLA kullandım ilişkiden 1 gün sonra etkisini nasıl anlarım? kanamam illa olmak zorundamı? Bişe olup olmadığını nasıl anlarım ? Adetimin olmasına 13 gün var kızlar bana yardımcı olun ?
Bişe olmaz iç ağrı kesiciŞuan karnım çok ağrıyo kasıklarıma vuruyo ağrı kesici içsem bişe olurmu? ELLA içtim Salı. Günü
ELLA kullandım ilişkiden 1 gün sonra etkisini nasıl anlarım? kanamam illa olmak zorundamı? Bişe olup olmadığını nasıl anlarım ? Adetimin olmasına 13 gün var kızlar bana yardımcı olun ?
Anlayamazsın herkeste aynı etkiyi yapmaz ki.. Kiminde kanama yapar.. kiminin adeti gününde olur kiminin adeti geciktirir.. Yapıdan yapıya değişir bu durum
Testte negatif çıkmş zaten değilsindir.. İlaçların etkisinden gecikmiştir adetinadetimin son günü bitti sanıp ilişkiye g
Lütfen cevaplayabilir misiniz adetimin son günü bitti sanip ilişkiye girdim hafif kan geldi sonra nolur nolmaz diye bir saat içinde ella kullandım. Daha sonraki günlerde tarlusal aldım ve bir hafta içtim tarlusal biteli iki gün oluyor daha adet olmadım. İlişki üzerinden 32 gün geçti Suan adet olmam gerekiyordu altı gün gecikti bugün iki adet ovula hamilelik testi yaptım ikisi de negatif. Adet olamadım bi turlu hamile kalmış olamam dimi ..
Testte negatif çıkmş zaten değilsindir.. İlaçların etkisinden gecikmiştir adetin
Ne bir haftası 1 gün ble yeterli..6 gün gecikme ile yaptım testi dün yaptım yarın tekrarlıycam yine de inşallah degilimdir bir haftalık gecikme yeterli Diye düşünüyorum idrar testi için
Ne bir haftası 1 gün ble yeterli..