Ella

Dilmeh12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
42
5
1
28
Ben birsey sormak istiyorum nisanlimla prezervatif ile iliski yasadik ama bosalma sirasinda prezervatif kayip dustu ve o anin panigi ile iceri geldi mi bilmiyoruz. 1 2 saat icerisinde hemen ella ertesi gun hapi aldik yan etki ile karsilasmadim daha ama hap etkili midir

Hemen icmissiniz birşey olmaz gebe kalmazsınız.Ama sakın bunu devamlı kullanmayin .Mahvedersiniz bunyenizi
O kadar korktum ki bi cahillik ile insan ne yapacagını şaşırıyor 1 2 saat içerisinde içtim akşam oldu henüz yan etki ile karsılaşmadım. Stresinden başım ağrıyor ağrı kesici içmeye korkuyorum ella ile karışırsa sıkıntı olur mu diye

Ama ben 1 2 saat içerisinde ella aldım hemen ya düşünmekten deli olcam
12 saat içerisinde alıp kalmayanda var saatle ilgili olup olmadıgını bilmiyorum tabiki.
Korkmayın inşallah olmamıştır sadece demek istediğim güvenilir değil kesinliği yok.
Yüzde yüz denilmez.
Binde bi olan durum coğu kişi kalmıyor siz güzel sinyaller gönderin evrene .

Ella çok etkilidir ama hormon değerlerinizi mahvediyor..

Vallahi şuan düşündüğüm tek şey hamile kalmış mıyımdır korkusu.. Hormonlar bir şekilde zamanla düzelir diye ümit ediyorum
Sanmam hamile kalmak öyle kolay değil malesef.. ama siz yine de tedbirinizi alın tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…