Adet takvimim ocak 26 olarak gözüküyor yinede etki eder mi? Gebelik söz konusu olamaz demiHap etki eder.Yalniz çok yan etkileri oluyor.Adet düzensizliği gibi.
Hemen icmissiniz birşey olmaz gebe kalmazsınız.Ama sakın bunu devamlı kullanmayin .Mahvedersiniz bunyeniziAdet takvimim ocak 26 olarak gözüküyor yinede etki eder mi? Gebelik söz konusu olamaz demi
O kadar korktum ki bi cahillik ile insan ne yapacagını şaşırıyor 1 2 saat içerisinde içtim akşam oldu henüz yan etki ile karsılaşmadım. Stresinden başım ağrıyor ağrı kesici içmeye korkuyorum ella ile karışırsa sıkıntı olur mu diyeHemen icmissiniz birşey olmaz gebe kalmazsınız.Ama sakın bunu devamlı kullanmayin .Mahvedersiniz bunyenizi
aspirin beya parol icebilirisniz daha hafiflerElla kullanımının üzerinden 9 saat geçti baş ağrısı için majezik veya dolerex içsem sorun olur mu
Kesin değil o hapta.Adet takvimim ocak 26 olarak gözüküyor yinede etki eder mi? Gebelik söz konusu olamaz demi
Ama ben 1 2 saat içerisinde ella aldım hemen ya düşünmekten deli olcamKesin değil o hapta.
Hamile kalan bir kişiyi tanıyorum korumayınca korumuyor üstelik 12 saat içerisinde içmişti
Şuan takviye olarak hibiskus çayı içicem internette gebeliği önler yazıyor ama ellaya etkisi olur mu üzerinden 24 saat geçtiaspirin beya parol icebilirisniz daha hafifler
12 saat içerisinde alıp kalmayanda var saatle ilgili olup olmadıgını bilmiyorum tabiki.Ama ben 1 2 saat içerisinde ella aldım hemen ya düşünmekten deli olcam
daha fazla bisey icmeyin ve stres yapmayın hamile kalmak o kadar basit değilŞuan takviye olarak hibiskus çayı içicem internette gebeliği önler yazıyor ama ellaya etkisi olur mu üzerinden 24 saat geçti
iliski ustunden 15 gun sonra dogru sonucu alırsınızÇok çaresiz ve bitik haldeyim ne yapıcagımı şaşırdım.. Gebelik testi 1 hafta yada 10 gün sonra doğru sonuc verir mi
15 gün sonra adet günüme tekabul ediyor amailiski ustunden 15 gun sonra dogru sonucu alırsınız
Umarım değilimdir 1 hafta sonra test alıcam düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum çok teşekkür ederimdaha fazla bisey icmeyin ve stres yapmayın hamile kalmak o kadar basit değil
Ella çok etkilidir ama hormon değerlerinizi mahvediyor..Ben birsey sormak istiyorum nisanlimla prezervatif ile iliski yasadik ama bosalma sirasinda prezervatif kayip dustu ve o anin panigi ile iceri geldi mi bilmiyoruz. 1 2 saat icerisinde hemen ella ertesi gun hapi aldik yan etki ile karsilasmadim daha ama hap etkili midir
Vallahi şuan düşündüğüm tek şey hamile kalmış mıyımdır korkusu.. Hormonlar bir şekilde zamanla düzelir diye ümit ediyorumElla çok etkilidir ama hormon değerlerinizi mahvediyor..
Sanmam hamile kalmak öyle kolay değil malesef.. ama siz yine de tedbirinizi alın tabikiVallahi şuan düşündüğüm tek şey hamile kalmış mıyımdır korkusu.. Hormonlar bir şekilde zamanla düzelir diye ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?