Ella

Eebbbrrrrruuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
34
-6
6
Arkadaşlar acilen yardım edin lütfeennn.05 Haziran da hem geri çekilme yöntemiyle beraber oldum sonradan telaşlandım gidip 14 saat sonra ella içtim.13 Haziran da prezervatifle yine dışarı boşalmayla beraber olduk.23 haziranda regl olmam gerekiyorken 5 gün geçmesine rağmen hala olamadım.Reglimin gecikmesinin üzerinden 2 gün gecikmeli olarak kanda beta hcg baktırdım negafit.Geç kaldığımı anladığım ilk günden itibaren tarlusal kullandım bugün bitti.O kadar çıkmazdayım ki psikolojim bozuldu artık çalıştığım işe hiçbirşeye odaklanamıyorum lütfen tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz

Stres yapmayın.. yaptıkça gecikir olursunuz hamilelik yok bu durumlarda.. ilaçlar da hormon dengesini bozuyor

Cuma günü kadın doğuma randevu aldım büyük bir de detaylı muayene olmak istiyorum. Hiç bir şey beni tatmin etmiyor ne zaman regl olacağım o zaman rahatlayacağım büyük ihtimalle.

Ella içtiğiniz için gününüz gecikmiş olabilir
Hamile kalmanız yok denecek kadar.
Bende ella içtiğim zaman en az 8 gün gibi bir süre gecikmiştim

Ella içtiğiniz için gününüz gecikmiş olabilir
Hamile kalmanız yok denecek kadar.
Bende ella içtiğim zaman en az 8 gün gibi bir süre gecikmiştim
Kan tahlilim negatifti gecikmeden iki gün sonra yaptırdım.Aslında bende hamile olmadığıma emin gibiyim ama yine de regl olmayınca tedirgin oluyorum.Ellayı da ilk defa kullandım

Kan tahlilim negatifti gecikmeden iki gün sonra yaptırdım.Aslında bende hamile olmadığıma emin gibiyim ama yine de regl olmayınca tedirgin oluyorum.Ellayı da ilk defa kullandım
Kan vermişsiniz zaten, üstelik hamile olmak içinde bir sebebiniz yok :)
Ella hormon bozukluğuna sebebiyet veren bir ilaç keza yılda max 3 kere kullanılması öngörülür. Yani masum bir ilaç değil kendileri.

Tarlusal da kullandım o da bitti şuan da olmayı bekliyorum. Ama yine Perşembe günü kan verip cuma günü de bir uzmanla görüşmeyi düşünüyorum.

Tarlusal da kullandım o da bitti şuan da olmayı bekliyorum. Ama yine Perşembe günü kan verip cuma günü de bir uzmanla görüşmeyi düşünüyorum.
Ayol daha kan vermenize gerek yok.
Geri çekilmiş, ella kullanmışsın, regl gecikmesinden 2 gün sonra kan vermişsin. Daha hamilelik için bir sebep var mı,?
Ayrıca hamile kalmak snn sandığın kadar ha deyince olacak bir durum da değil.
Ayrıyetten bu kadar korkuyorsan doğum kontrol yöntemlerini deneyin. Mesela ikinci ilişkide takacağınız kondomu ilk ilişkide takabilirdiniz, ya da düzenli bir seks hayatınız var ise bir doktor ile görüşün uygun olan bir yöntemi önersin size.

Ama hamilelik yok.
Bu kadar kafaya taktığınız için ve kullandığınız Ella dolayısıyla suan regliniz gecikiyor. 1 haftaya kalmaz olursunuz, merk etmeyin.

İnşallah olurum , sürekli düşündükçe erteleniyor gibi zaten . Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…