Ella

gizlibirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
30
10
3
21
Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misiniz

Hiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Ellada da %98
Merhaba ben pcos hastasıyım ve düzensiz oluyor adetlerim erkek arkadaşımla görüşmeden önce 3 gündür tarlusal kullanıyordum o gün görüştüm onun dudağına değen zevk suyundan bana değmesinden korkup ertesi günü hapı kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim sizce gebelik gibi bir durum olur mu ?

Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misi
Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misiniz
Merhaba ben pcos hastasıyım ve düzensiz oluyor adetlerim erkek arkadaşımla görüşmeden önce 3 gündür tarlusal kullanıyordum o gün görüştüm onun dudağına değen zevk suyundan bana değmesinden korkup ertesi günü hapı kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim sizce gebelik gibi bir durum olur mu ?

Onun dudağına değen zevk suyu sizin vajinanızdan nasıl girip yumurta dölleyecek ablam boşa kullanmışsın kullanmadan da gebelik olmazdı zaten

Gerçekten mi bazı yerlerde kadının sıvısıyla içine gider diye yazıyor bende o yüzden korktum çok teşekkür ederim

Normal bir şekilde gelemez ama işte utanıyorum söylemeye de vajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlamışsınızdır o şekilde olsa da olmaz dimi

Normal bir şekilde gelemez ama işte utanıyorum söylemeye de vajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlamışsınızdır o şekilde olsa da olmaz dimi
Onun dudağına değen zevk suyu sizin vajinanızdan nasıl girip yumurta dölleyecek ablam boşa kullanmışsın kullanmadan da gebelik olmazdı zaten
Vajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlarsınız işte utanıyorum söylemeye o şekilde bulaşıp vajina içine giremez mi

Neden peki ? Kullandığım ilaçtan dolayı mı
Hayır yav, spermin belli bi hızda girmesi lazım, sperm hareketsizliği hızı boşa ölçülmüyor gebe kalamayan kadınlarda. Önce onun zevk suyunda bulunan 3-5 sperm size, sizden ona, ondan size geçecek falan ojoo

Hayır yav, spermin belli bi hızda girmesi lazım, sperm hareketsizliği hızı boşa ölçülmüyor gebe kalamayan kadınlarda. Önce onun zevk suyunda bulunan 3-5 sperm size, sizden ona, ondan size geçecek falan ojoo
Tamam teşekkürler

cevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.

Back
X