Ella

Hiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Ellada da %98
Merhaba bişi sormak istiyorum sevgilimle ilişki yaşadık ve içime boşaldı 1 saat sonra Ella kullandım ardından 5 saat sonra kustum ve yeni hap almadım diğer gün de korunmasız bi şekilde ilişkiye girdik sürtündük bayağı ve çok kısa bir süre iliskiye girdik ve dışarıya boşaldı ilişkiden 3 hafta geçti bugün adetim de 10 gündür gecikiyor Ella dan ötürü olduğunu düşünüyorum adetin geciktigi 5. Gün idrar testi yaptım test negatif herhangi belirti vs de yok sizce hamilemiyimdir?

cevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.
Sonuç ne adet oldunuz mu?

Merhaba bişi sormak istiyorum sevgilimle ilişki yaşadık ve içime boşaldı 1 saat sonra Ella kullandım ardından 5 saat sonra kustum ve yeni hap almadım diğer gün de korunmasız bi şekilde ilişkiye girdik sürtündük bayağı ve çok kısa bir süre iliskiye girdik ve dışarıya boşaldı ilişkiden 3 hafta geçti bugün adetim de 10 gündür gecikiyor Ella dan ötürü olduğunu düşünüyorum adetin geciktigi 5. Gün idrar testi yaptım test negatif herhangi belirti vs de yok sizce hamilemiyimdir?
Ella'dandır muhtemelen evet. Ama 3 saat içinde kusmak ilacın etkililiğini azaltıyor 5 saat sonra kusmuş olsanız da benim içim rahat etmezdi. Ki sonraki gün de ilişkiye girmişsiniz. Belli de olmaz açıkçası

Ella'dandır muhtemelen evet. Ama 3 saat içinde kusmak ilacın etkililiğini azaltıyor 5 saat sonra kusmuş olsanız da benim içim rahat etmezdi. Ki sonraki gün de ilişkiye girmişsiniz. Belli de olmaz açıkçası
Hocam ama hamilelik olsaydı ilişkiden 15 gün sonra adet gecikmesinden 5 gün sonra testte çıkardı herhalde değil mi ?

Kız ne hocası aşk olsun skgkf çıkardı evet
Hahaha kusura bakmayın bugün adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum ama elladan olduğunu düşünüyorum adet kanım pembe ve çok sıvı başta çok geldi bi pet doldu sonradan azaldı sizce Ella mıdır yarın sabah test yapacağım tekrar

Back
X