Ella aldınız mı peki ? Oda geciktirme yaparmerhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim
Birde sitres olduysanız yapar 6 günlük adet gecikmesine test pozıtıf çıkarevet aldım ama henüz tecrübeli değilim dediğim gibi bir aylık evliyim bu kadar gecikme yapar mi
Stres ve kullandığınız Ella hapı gecikme yapar normaldir. Evliliğiniz hayırlı olsun bu arada.merhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim
çok teşekkür ederim çok naziksinizzStres ve kullandığınız Ella hapı gecikme yapar normaldir. Evliliğiniz hayırlı olsun bu arada.
Hamile değilsindir. Yumurtlama zamanı aldığında bile belli bi oranda döllenmeyi engelleyebiliyor. Tabi h bir koruma %100 değil.merhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim
Ella alınması gerektiği saatler yutulduysa sorun olmaz ama çok fazla gecikme ve düzensizlik yapar 47 gün geciktiğini biliyorum iki kere kan verdim 1kere gebelik testi yaptırmıştım negatifti gecikmesi normalmerhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim
Ucuz marka olanlar marketten alınma gibi olanlar yırtılıyor aşırı derecede esnek ama çabuk yırtılan yapıda sağlam markalar var onlar hiç yıltılmıyorYahu burada çok görüyorum prezervatif yırtıldı muhabbetini onu nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum tek size demiyorum bir şeyi dile getirdim
Yapıyor 47 gün rahat gecikme yapıyorevet aldım ama henüz tecrübeli değilim dediğim gibi bir aylık evliyim bu kadar gecikme yapar mi
Demekki yıllardır sağlam kaliteli marka kullanıyoruz ya da biz yırtacak kadar hırçın değilizUcuz marka olanlar marketten alınma gibi olanlar yırtılıyor aşırı derecede esnek ama çabuk yırtılan yapıda sağlam markalar var onlar hiç yıltılmıyor
Demekki yıllardır sağlam kaliteli marka kullanıyoruz ya da biz yırtacak kadar hırçın değiliz
Elime alıp yırtılll dedim diyip bir reels atılsa gündem olurdu harbi hangi marka daha iyi denemek istiyorum ahahahahahAyy Allah seni güldüm buna
Hepsini dene tarafını seç bacımElime alıp yırtılll dedim diyip bir reels atılsa gündem olurdu harbi hangi marka daha iyi denemek istiyorum ahahahahah
Naptiniiz lütfen bana dönünteşekkür ederim içime su serpildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?