- 16 Ocak 2015
- 11
- 5
- 3
- 27
- Konu Sahibi Mervveeeevveve
-
Ya sen görmüyosun galiba. Aferin demeni falan beklemiyorum. Yanlışımdan da beni döndürücek senin gibi bi üslupsuz değil benim. Ki döndüm de zaten. İşe yaramaz işe yaramaz yorumlar yapıyorsunuz ya. Alttaki paragragta belirttim zaten kırgınlığımı da pişmanlığımı da16 yaşındasın ve ertesi gün hapı soruyorsun. Ne dememizi bekliyorsun 'aferin' mi? Yaptıkların yanlış, umarım yanlışlarından en kısa sürede dönersin.
Haklısın evet, yani zaten pişman oldum da. Kendi kendimi yiyorum kaç gündür. Ne bi şey anladım ne bi anlamı oldu ne özel bi yanı. Bi anlık salaklık işteOlmaz bir şey güzelim
Gerçekten çok teşekkür ederim, bu ya da zıttı cevaplar bekliyordum zaten.
Ama bu kadar takıyorsan da alır bir test yaparsın, rahatlarsın
16 yaşındasın normal bence hormonlarının fıkır fıkır olması ama şu yaşta yaşadığından ne derece bir şey anladın ki? Doğru zamanda daha güzel bir şekilde yaşarsın umarım
Bak üslupsuz yazan sensin, ben değilim. O haltları yiyip burada çirkefleşme. 16 yaşında bir çocuğun ders çalışması gerek, bunları Yaşaması değil. Burası da bu ilişkileri meşrulaştırma yeri değil kusura bakma!Ya sen görmüyosun galiba. Aferin demeni falan beklemiyorum. Yanlışımdan da beni döndürücek senin gibi bi üslupsuz değil benim. Ki döndüm de zaten. İşe yaramaz işe yaramaz yorumlar yapıyorsunuz ya. Alttaki paragragta belirttim zaten kırgınlığımı da pişmanlığımı da
Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!Bak üslupsuz yazan sensin, ben değilim. O haltları yiyip burada çirkefleşme. 16 yaşında bir çocuğun ders çalışması gerek, bunları Yaşaması değil. Burası da bu ilişkileri meşrulaştırma yeri değil kusura bakma!
Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!
Evet 98 doğumlu bir 13ümYok 16 bile değilsin bence sen bayağı uğraşmış olmalısın şunu yazmak için
Beni delice kınayanlardan birinin de öğretmen olması gerçekten çok sorgulanası değil miKız size pişmanım diyor akıl istiyor siz kınıyorsunuz ya,tamam çok yanlış peki ama kınayan çıkıyor eldevar 0.ÇOK SAÇMA.
Hahaha... Allah'ım kınamak istemiyorum, evlerden Irak tut Yarabbim. Seninle tartışmayacağım ergencik. Aklını başına al, bak liseli kızların videoları geziyor ortalıkta, azıcık ders alın yahu!..Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!
Anladım hem de çok iyi.Bu herhaldenin yüzdesi kaç senceElla kullandıysan bir şey olmaz herhalde,bir daha bu hataya düşmezsin umarım,değmediğini anlamışsındır.
BIDI BIDI BIDI BIDIHahaha... Allah'ım kınamak istemiyorum, evlerden Irak tut Yarabbim. Seninle tartışmayacağım ergencik. Aklını başına al, bak liseli kızların videoları geziyor ortalıkta, azıcık ders alın yahu!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?