Ella'nın etkinliği

Mervveeeevveve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
11
5
3
27
Bundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor

Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim

Henüz 16 yaşındasin muhtemelen yazık ertesi günü hapiyla hormonlarıni mahvediyorsun. Çok üzüldüm şu yaptıklarina

16 yaşındasın ve ertesi gün hapı soruyorsun. Ne dememizi bekliyorsun 'aferin' mi? Yaptıkların yanlış, umarım yanlışlarından en kısa sürede dönersin.

16 yaşındasın ve ertesi gün hapı soruyorsun. Ne dememizi bekliyorsun 'aferin' mi? Yaptıkların yanlış, umarım yanlışlarından en kısa sürede dönersin.
Ya sen görmüyosun galiba. Aferin demeni falan beklemiyorum. Yanlışımdan da beni döndürücek senin gibi bi üslupsuz değil benim. Ki döndüm de zaten. İşe yaramaz işe yaramaz yorumlar yapıyorsunuz ya. Alttaki paragragta belirttim zaten kırgınlığımı da pişmanlığımı da

Olmaz bir şey güzelim
Ama bu kadar takıyorsan da alır bir test yaparsın, rahatlarsın
16 yaşındasın normal bence hormonlarının fıkır fıkır olması ama şu yaşta yaşadığından ne derece bir şey anladın ki? Doğru zamanda daha güzel bir şekilde yaşarsın umarım

Haklısın evet, yani zaten pişman oldum da. Kendi kendimi yiyorum kaç gündür. Ne bi şey anladım ne bi anlamı oldu ne özel bi yanı. Bi anlık salaklık işte

Bak üslupsuz yazan sensin, ben değilim. O haltları yiyip burada çirkefleşme. 16 yaşında bir çocuğun ders çalışması gerek, bunları Yaşaması değil. Burası da bu ilişkileri meşrulaştırma yeri değil kusura bakma!

Ella kullandıysan bir şey olmaz herhalde,bir daha bu hataya düşmezsin umarım,değmediğini anlamışsındır.

Tüü diyerek yardımcı olabileceğimizi sanan başkası kalmadıysa soruya cevap verebiliriz herhalde.
Fake olmadığını varsayarak cevaplıyorum, konuyla ilgili engin bilgilere sahip değilim bekarım çünkü.
Ama yaşın gereği bir daha almanı önermem, hormonlara ciddi zararları var ki jinekologlarca da söylendiği üzere bir korunma yöntemi değil kendisi.
Edit: Hamile olduğunu da sanmıyorum tam birleşme olmamış çünkü.

Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!

Yok 16 bile değilsin bence sen bayağı uğraşmış olmalısın şunu yazmak için

Hahaha... Allah'ım kınamak istemiyorum, evlerden Irak tut Yarabbim. Seninle tartışmayacağım ergencik. Aklını başına al, bak liseli kızların videoları geziyor ortalıkta, azıcık ders alın yahu!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…