Ben biraz tesadüfü öğrendim ele gelen hiç bir şey yoktu hepsi derinde ulturosn tomografi de belli oldu bayada büyük lenf kitleleriydi ve hızlı bir şekilde oluşup ilerlemiş daha öncede şimdide yine boynumda çenemde vs oldu ele gelen oynayan onlara reaktif dediler bu lenfoma tanısı aldıklarım başka ve sonradan oluşmuş bende belirti semptom çok olmadı en son nefes alırken göğüs batması kramp gibi bişey oldu öylelşk gittim zaten çok kötüydi tahlillerim enfeksiyon fırlamıştı göğüs kafesimde de akciğere komşu 5 cm büyümüş lenf kitlesi çıktı tomografide sizin çok uzun yıllar olduysa eğer ya büyümeye devam ederdi ya başka yerlerde de çıkardı ve artık son noktada sizde ciddi belirti verirdi ve sizde anlarrsnz zaten bunu illa işini rahat edecekse başka doktora gidin ultrason çektirin boyun boyun altı köprücğk kemiği bölgesi oralarada baktırın önemli olan aşağılar yukarısı için doktor bana buraları çok önemsemyz enfeksiyon hastalık sonrası çıkan lenf büyümeleirni işaret eder demişti bir gariplik olunca ultrason çeken doktor anlıyor bana her zamankinden farklı bakmaktı uzun uzun aynı yere tekrar tekrar jel sıktı baktı baktı anladım bir durum olduğunu şüphelendi ve koltuk altı ve kaşık bölgesine ekstra baktı normalde boyun usg istemi ile gitmiştim zaten o gün o şüphe ile yazdı raporuma deşrek hemotohiye sevk ettiler sizde elle muayene edip kontrol edeblrsnz kendinizi