Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dunden berı ben de onu okuyodum . ovulasyon donemınde yumurtlamayı ordan anlıyodum sert bı boşluk kulak deliği gibi bı yerden sonra cember seklınde kıkırdak doku hıssedıyodum. genıs bı bolge. bu aralar denedım dırek elıme bısey değdı ve yumusak uçlu bısey. rahım agzıymıs.. ovulasyondakı halı gıbı oluyosa boyle parmak ucun boşlukta sankı bıraz daha gıdılebılır gıbı hıssedersen hamılelıkmıs. ben ayakta denemıstım. adet olmam lazımdı bugun olmadım ama dusuk sonrası adet gec kalabılır dıye cok umıtlenmedım malum. benım durumumda adet gelcek demek oluyo . ama resmen butun hamılelık belırtılerını yasamıstım ... bı kac kısı yorum yapmıs hıc de dogru deıl diye. benım gıbı parmagıyla yumusak balon yapıya dokunmus rahım agzına yanı ama hamılemıs.. ben de cok bızıklanmaması gerektıgını dusunup bu tespıtten vazgectım. bu arada yaptıgım 2 erken gebelık testı de negatıftı. yanı olsa cıkar. ama yuksek ıhtımal adet olcam bı ıkı gune.merhaba arkadaslarim parmak ile gebelik testi ne kadar dogru bilgisi olan var mi detayli olarak anlatabilir mi nasil yapiliyo
bende ayni sekilde bikac gundur bu konuyu okuyorum dikkatimi cekti benim adetime 5 gun var gebelik testi yaptim negatif cikti ama elle baktigimda bosluga gidiyo yani biseye carpmiyo parmagim sonsuz bi bosluk yani ama testimde negatif cikti aklim karisti bilemedimdunden berı ben de onu okuyodum . ovulasyon donemınde yumurtlamayı ordan anlıyodum sert bı boşluk kulak deliği gibi bı yerden sonra cember seklınde kıkırdak doku hıssedıyodum. genıs bı bolge. bu aralar denedım dırek elıme bısey değdı ve yumusak uçlu bısey. rahım agzıymıs.. ovulasyondakı halı gıbı oluyosa boyle parmak ucun boşlukta sankı bıraz daha gıdılebılır gıbı hıssedersen hamılelıkmıs. ben ayakta denemıstım. adet olmam lazımdı bugun olmadım ama dusuk sonrası adet gec kalabılır dıye cok umıtlenmedım malum. benım durumumda adet gelcek demek oluyo . ama resmen butun hamılelık belırtılerını yasamıstım ... bı kac kısı yorum yapmıs hıc de dogru deıl diye. benım gıbı parmagıyla yumusak balon yapıya dokunmus rahım agzına yanı ama hamılemıs.. ben de cok bızıklanmaması gerektıgını dusunup bu tespıtten vazgectım. bu arada yaptıgım 2 erken gebelık testı de negatıftı. yanı olsa cıkar. ama yuksek ıhtımal adet olcam bı ıkı gune.![]()
geç yumurtluyo olabılır mısın ki yada ıkıncıyebende ayni sekilde bikac gundur bu konuyu okuyorum dikkatimi cekti benim adetime 5 gun var gebelik testi yaptim negatif cikti ama elle baktigimda bosluga gidiyo yani biseye carpmiyo parmagim sonsuz bi bosluk yani ama testimde negatif cikti aklim karisti bilemedim
sımdı bı baska konudan okuyorum onlar da tam tersı yumusak olunca hamılelık dıyobende ayni sekilde bikac gundur bu konuyu okuyorum dikkatimi cekti benim adetime 5 gun var gebelik testi yaptim negatif cikti ama elle baktigimda bosluga gidiyo yani biseye carpmiyo parmagim sonsuz bi bosluk yani ama testimde negatif cikti aklim karisti bilemedim
bilmiyorum bel agrimdan ve halsizligimden dolayi test yapmak istedim 5 gun erken yaptim negatif cikti sonra bu yazilari okuyunca elle test ediyim dedim sert biseye dokunmadim yani idrar testine gore hamile degilim ama parmak testine gore hamileyimgeç yumurtluyo olabılır mısın ki yada ıkıncıye
erken gebelık testı battan 5 gun once gosterır ama gec dollenme olsabilmiyorum bel agrimdan ve halsizligimden dolayi test yapmak istedim 5 gun erken yaptim negatif cikti sonra bu yazilari okuyunca elle test ediyim dedim sert biseye dokunmadim yani idrar testine gore hamile degilim ama parmak testine gore hamileyim![]()
olabilir beklicem bakalim sonucu merak ediyormerken gebelık testı battan 5 gun once gosterır ama gec dollenme olsabıkac gun daha boyle bak değişmezseeeeeee
![]()
merhaba ;sonuç ne oldu ?olabilir beklicem bakalim sonucu merak ediyorm
sonuc negatif hala deniyorummerhaba ;sonuç ne oldu ?
hangi pozisyonda baktınız ?
benimde regly 5 gün var :) :)sonuc negatif hala deniyorumoyle seylere artik bakmiyorum pek bi gercekciligi yok
benim son 1 gunbenimde regly 5 gün var :) :)
maalesef adet oldumbenim son 1 gun5 gun kala test yaptim negatif cikti galiba bu ayda olmadi