Ellektrik Süpürgesi Önerisi?

kostowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
74
1
96
İstanbul
$samsung-sc4780-1-main.webp

Samsung SC4780

arkadaslar merhaba
elektrik süpürgesi alamyı dusunuyorum..tavsiye edermisinizbunu

phılıpsten şaşmayın mükemmel çekiş gücü var torbalı torbasız tercih sizin ama bu marka övgüyü hak ediyor.Ben çok memnunum:21:

phılıpsten şaşmayın mükemmel çekiş gücü var torbalı torbasız tercih sizin ama bu marka övgüyü hak ediyor.Ben çok memnunum:21:

bu model mı memnun oldugun phlips mi tam anlamadım :)
bende philips istiyodum ama çok pahalı geldi bu modelin hem fiyatı uygun hemde özellikleri ii gibi görünüyor ama kullananlara da soramk daha önmli

biz philipsin sessiz süpürgesini aldık çok güzel.gece çalıştırabilirsin rahatlıkla düşük ayarda tabi.yüksek ayarda da ses çıkıyo fakat içine çektiği havanın sesi normal süpürge sesi gibi değil.

Benimde almayı düşündüğüm süpürge Philips... Çok araştırdım, Samsung'da iyi diyorlar ama kullanan yok etrafımda o yüzden acabalıyım. :44:
Torbalı almayı düşünüyorum, duyduğuma göre torbalılar daha kullanışlıymış.
Yorumun için teşekkürler, bana da bilgi oldu...
:34:

Sessiz ama çok iyi çekiş gücü olan bir süpürgee istiyorum
Bendeee istiyorum ama daha karar veremedim

Evet bildigim kadarıyla philipsin de böyle bi modeli var. haznesine su koyarak temizlik yapabiliyorsun. asıl güzel olan bu modelle süperme, silme ve kurulama yapılıyor.

Merhaba, bir süre araştırdıktan sonra samsung 8870 'i internetten dijital.com diye bir siteden sipariş ettim,
sizin sorduğunuz süpürgeyede bakmıştım aslında ama eski süpürgemden çekiş gücü açısından çok şikayetçi olduğumdan çekiş gücü daha yüksek diye 8870'i tercih ettim. Bakalım makine geldiğinde ilk test sonuçlarımı paylaşırım sizinle, eski süpürgem beko 5316 idi,oğlum doğduktan sonra çok araştıramadan iyi bir süpürge hayali ile almıştım ama hüsran oldu, inşallah bu süpürgemden memnun kalırım. (fiyatı 371 e gelecek bana, 10 TL kapıda ödeme payı ve 10TL kargo ücreti dahil)

Back
X