Eller ıcın harıka bır peelıng

meyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
78
1
1 kasik toz seker
1kasik zeytinyagi
1-2 damla limonsuyu
malzemeleri karistirin ellerinize sürüp 2-3 dakika ovun sonra ellerinizi yikayin ve el kreminizi sürün. özellikle kis aylarinda ellerimiz cok kuruyup yipraniyor ideal bir peelingdir
deneyin ve görün.
 
ilk defa duyduğum bir karışım...şekerli olmasından dolayı yani...ellerim her zaman çok bakım istiyor... deniyeceğim ... çok teşekkürler...:1hug:a.s.
 
ayy ben denedim. ellerim kupkuruydu krem falan sürsemde işe yaramıyodu ama ellerim lokum gibi oldu yumuşacık. teşekkür ederim canım. her gün yapem ben bunu kış aylarında kötü oluyo ellerim. öpüldün.
 
canım cok sagol şimdi yaptım ve sana yazıyorum süpermiş valla ama galiba ben şekeri fazla bastırdım ellerimin üstü acıyor yoldum sanırım şimdi kremimide sürdüm yumuşacık ellerim a.s.
 
hepinize merhaba kizlar bu karisim benim güzellik salonumda yaklasik 13 seneden beri uyguladigim bir bakimdir sizlerlede paylasmak istedim memnun kaldiginiza sevindim hoscakalin.
 
Meyza cooook saol. Daha once okumustum bu peelingini bugun zeytinyagini alip yaptim ve hemen yaziyorum. Superrr. Elimin derisi acayip cansizlasmisti, kurumustu bi tuhaf olmustu soguktan. Ve bu super geldi.. Eski haline kavustu ellerim.:sm_cool:
Paylastigin icin saola.s.
 
az önce denedim.sonuç gerçekten mükemmel.paylaşımın için teşekkürler meyza.
 
yazmis miydim? bal+seker+zeytin yagi ile yapiyorum, sonuc mukemmel tabii.. Hepinize katilirim..
 
merak ediyorum valla tüm vucuda uygulanırsa tende etkisi nasıl olur acaba?
 
merak ediyorum valla tüm vucuda uygulanırsa tende etkisi nasıl olur acaba?

Valla vaktin varsa, neden olmasin, teni yumusatacagi kesin... Oyle cok fazla malzemeye de gerek yok zaten, sakin ziyan etme. Normal peeling ambalaji kullandigini dusun, olculeri ona gore karistir.
 
X