• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller serbest göğüs pompası önerisi?

Zeytin_zey

Eren ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
3.075
3.143
63
32
Kızlar acuranın şarjlı pompası var bende. Elle sağım yaptığımda daha çok süt çıkarken , bu pompada çok az süt çıkıyor.

Sürekli elimle pompayı tutmak hem yorucu hem de zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Eller serbest göğüs pompalarından almayı istiyorum , ne alabilirim tavsiyeniz var mı

Bir de o kadar para verip alıp işe yaramazsa diye de aklıma takılıyor, iyi çekim yapıyorlar mı sizce

Benim de kafam çok karıştı. Giyilebilir mi almak lazım, elektrikli olan mı? Herkes giyilebilir pompanın kullanımının kolaylığını söylüyor ama birkaç kişi de dedi ki "en sağlıklı sağım oturarak yapmak o yüzden elektrikli öneririm" ne alsam bilemiyorum..

Benim de kafam çok karıştı. Giyilebilir mi almak lazım, elektrikli olan mı? Herkes giyilebilir pompanın kullanımının kolaylığını söylüyor ama birkaç kişi de dedi ki "en sağlıklı sağım oturarak yapmak o yüzden elektrikli öneririm" ne alsam bilemiyorum..
Ben şarjlı olanı aldım, sağım olarak normal sağım yapabiliyorum tamam ama emzirmek zaten zaman alıyor bir de üstüne sağım yaparken pompayı elle tutmam gerekiyor. Zaten bebek bakımı genel olarak başta yoran bi süreç, zaman kaybı yaşamamak ve zamandan tasarruf etmek için bence en en mantıklısı eller serbest almak.

Ben de yeni sipariş verdim , çekim gücü nasıldır memnun kalır mıyım merakla bekliyorum şu an. İnş kurtarıcı olur diye umuyorum.

Phılıps avent kullanıyorum ikiz bebem var . Tek göğüs aldım . Bazen çocuklar uyurken bile sağım yapıyorum bi saat bebeği göğüste tutmak yerıne 10 dk da sağıp iki saat sırtım dinlendıriyorum şiddetle tavsıye ederim

Back
X