• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller serbest göğüs pompası tavsiyesi

ipeksi19

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
2.372
En iyi cevaplar
1
5.749
78
35
Merhaba arkadaşlar çalışan anne olarak sessiz ve çekim gücü yüksek olan eller serbest göğüs pompasına ihtiyacım var dışardan da çok belli olsun istemiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?
Bu arada 6 yıl önce ilk bebeğimde aldığım Philips avent göğüs pompam var ama sağım 1 saati buluyor performansı düşük sanırım ya da artık sürüm yok 4 saatte bir sağmama rağmen 60 ml anca doldurmaya başladı farklı marka denemeye karar verdim çekim gücünün yüksek olması çok önemli benim için fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler ☺️

Ben mochi hastane tipi olan ama eller serbest aldım momentum duo mochi. Sesiz değil çekişi yüksek ama can acıtıyor şarjı güzel gidiyor madela marka elektrikli var bir de bende. O hiç can acıtmıyor ve baya iyi sağıyor ama prize bağlı yaşamak zorundasın tabi.

Ben mochi hastane tipi olan ama eller serbest aldım momentum duo mochi. Sesiz değil çekişi yüksek ama can acıtıyor şarjı güzel gidiyor madela marka elektrikli var bir de bende. O hiç can acıtmıyor ve baya iyi sağıyor ama prize bağlı yaşamak zorundasın tabi.
Sizin daha çok yeni o zamanlar çok acıyor göğüsler zamanla alışıyor hayırlı olsun bu arada sağlıcakla büyüsün kuzucuk ☺️ kablolu ile çok zor iki çocuk varsa birde beni bağlıyor 1 saat ne kadar sürede sağıyorsunuz Mochi ile

Sizin daha çok yeni o zamanlar çok acıyor göğüsler zamanla alışıyor hayırlı olsun bu arada sağlıcakla büyüsün kuzucuk ☺️ kablolu ile çok zor iki çocuk varsa birde beni bağlıyor 1 saat ne kadar sürede sağıyorsunuz Mochi ile
Ay inşallah alışır çünkü dayanılmaz oluyor özellikle emzirmek🫩 çift hazneli olduğu için 10 dk bana yeterli oluyordu. Çünkü sütüm daha az 2 göğüs toplamda 75ml falan çıkmıştı

Ay inşallah alışır çünkü dayanılmaz oluyor özellikle emzirmek🫩 çift hazneli olduğu için 10 dk bana yeterli oluyordu. Çünkü sütüm daha az 2 göğüs toplamda 75ml falan çıkmıştı
Zamanla acılar geçecek süt artacak inşallah bir de ben İmom latte kullanıyorum takviye olarak doktorum önermişti bana iyi geliyor değerler olarak

Back
X