ellerde uyuşma olan varmı

_ypc_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
52
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende kasım annesiyim 33 haftalık hamileyim
size sorum şu benim ellerimde çok ağrı ve parmaklarımda uyuşma oluyor aranızdada böyle rahatsızlık yaşayanlar varmı sigortam yok maddi sıkıntılardan dolayı doktorada gidemedim cvp verirseniz çok sevinirim:1no2:

Evet ypc bu şikayeti yaşayan pekçok arkadaşımız var aramızda. Hatta ebuka böyle bir konu da açmıştı. Doktora gidemedin peki rutin kontrole gitmiyor musun. Doğumu nerde yapacaksın?

merhaba ypc benim de aynı şekilde ellerimde uyuşma var özellikle sabah kalktığım zaman daha çok oluyo drum magnezyum eksikligi var dedi ve suda eriyen bi ilaç verdi
umarım dogumdan snr böyle bi sıkıntın kalmaz geçmiş olsun

en son doktora bayramdan önce gitmiştim ntsye girdim bayram sonrası tekrar çagırdı ama muayene 75 ytl nts 35 ytl maddi durumdan gidemedim dogumuda büyük bi ihtimal devlet hastanesinde yaparım galiba

canım bende de oluyor,sabah kalkınca birşeyi kavramakta,ellerimi sıkmakta güçlük çekiyorum.gün içersinde de uyuşma oluyor.bunlar doğal şeyler,canını sıkma.allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Güzelim, bunlar çok normal şeyler. Ben doktoruma sormuştum. Gebelikle alakalı bir durum. Magnezyum vermişti bana da. Ama tam anlamıyla geçtiğini söyleyemem. Sabahları özellikle kötü oluyor. Bilmediğin ilacı da içmemeni tavsiye ederim. O yüzden ismini söylemeyeyim. Az kaldı artık. Tüm ağrımız, sızımız bitecek Biraz daha dayanalım. Kafanı takacağın bir sorun değil yani bu.

evet canım sordum.kan testi falan yaptırdım.kanımdüşük çıktı,şurup falan içiyorum ama faydası olmadı yine.uyuşmaya devam.allah başka büyük sorunlar vermesin.canını sıkma

Back
X