- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi denizkizi7
-
dini yönden diye düşündüm. bazıları kadın eli sıkmaz
kısaca size karşı yapılmış bir şey değil,
inancı gereği yapmış bunu
yani o zaman öyle olabilir sonra diindar olmuştur. bilemeyizDini yönden diyede düşünmedim değil ama bi açıklama yapabilirdi.. bide bu adam bayanlarla samimi konusabilen biri el sıkıyor mu görmedim ama yalan olmasin
Dini yönden diyede düşünmedim değil ama bi açıklama yapabilirdi.. bide bu adam bayanlarla samimi konusabilen biri el sıkıyor mu görmedim ama yalan olmasin
evet çok sinir bozucu bir durum ama onun ayıbı
bi kere de benim başıma gelmişti baya yıl geçti gerçi ama hala sinir olurum böyle tam hoşgeldin deyip sarılmak için ayağa kalmıştım tam uzandım adam döndü arkasını gitti mal gibi kalmıştım boşluğa düşmüştümm ayyyyy
bence öküzlük etmiş.
dini yönden el sıkmasa bile bunu anlatabilirdi.
çevremde var öyle el sıkmayanlar ama ben bayanlarla tokalaşmıyorum kusura bakma diyebilirdi.
bir kere bir arkadaşımla karşılaştık eşimle birlikte. eşini tanıttı elimi uzattım (tokalaşma kurallarına göre bayan el uzatmadan erkek el uzatmazmış bir derste konuşulmuştu) elim havada kaldı çok pis bozuldum.
ama bu onların terbiyesizliği..
takmamak gerek..
Evet lise ogretmenimdi çok samimi değildik ama bende kucaklamaya kalkmamistim beni yanindakilere de rezil ettilise öğretmeni mi bu?
Gerçekten terbiyesizlik, kabalık adı her ne ise hiç hoş bir durum değil.
Salla geç bence, bundan sonra görürsen dahi selam vermezsin.
Bu şekilde çevresindeki herkesi teker teker kaybeder bu kabalığıyla.
lise öğretmenleri bazen böyle olabiliyor nedense. Öğrenciyi henüz yetişkin gurubuna koymadıklarından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Çok takılı kalma.Evet lise ogretmenimdi çok samimi değildik ama bende kucaklamaya kalkmamistim beni yanindakilere de rezil etti
Mahrem olan kadınlarla temiz etmek istememiş olabilir. Eğer böyle bir hassadşyeyi varsa çok normal. Bende erkekler el uzattığında sıkmıyorum eşimde öyle kim ne düşünürse önemli değil bizim hassasiyetimiz de bu yönde sonuctaMerhaba kızlar...
Kafama takılan bi konu oldu acaba ben mi buyutuyorum öğrenmek için buraya yazmak istedim. Geçen gün yolda eski ingilizce hocamla karşılaştım. (Erkek kendisi bu arada )Yaninda üç dört kişi daha vardı tanımadığım. Uzun zamandan sonra ilk defa görüyordum normalde pek sevmem ama tanıdık birini görmenin de verdiği bişey heralde bi mutlu oldum. O heycanla meraba hocam diye elimi uzattım. Uzatmaz olaydim keşke
Adam bi elime baktı bi suratıma baktı tuhaf tuhaf yanlış bişey yapmış gibi hissettim ama cokk bozuldum o an.. elim öyle havada kaldi..bana sendemi burda çalışmaya başladın diye sordu sadece bende evet öyle filan diye geveledim biseyler o bozulmanin etkisiyle
Yanindakiler bana hayırlı olsun dediler sıcak bi şekilde ama bu odun hala bisey demedi...Sonra iyi günler diyip uzaklaştım hemen. Otobüsümde geliyodu o sırada. Çok kizardim ama rezil olmuş hissettim oof ben niye boyleyim yaa
Hiç bi hayırlı olsun filanda yok.. zaten bu kişiyi sevmezdim iyice gıcık oldum. Beni küçümsemek mi istedi sizce burda ?? Neden böyle yapmış olabilir..
Onun yaptığı ayıplığa sen niye kafa takıyosun ki. Madem sevmiyodun keşke hiç meraba falan demeseymişsin. Napalım olan olmuş boşver sende hiç pas verme konuşma bile sana bişey sormak isterse de oralı olma hı hıı de geç. Kendini beğenmiş ukala şey en sevmediğim insan tipi.Merhaba kızlar...
Kafama takılan bi konu oldu acaba ben mi buyutuyorum öğrenmek için buraya yazmak istedim. Geçen gün yolda eski ingilizce hocamla karşılaştım. (Erkek kendisi bu arada )Yaninda üç dört kişi daha vardı tanımadığım. Uzun zamandan sonra ilk defa görüyordum normalde pek sevmem ama tanıdık birini görmenin de verdiği bişey heralde bi mutlu oldum. O heycanla meraba hocam diye elimi uzattım. Uzatmaz olaydim keşke
Adam bi elime baktı bi suratıma baktı tuhaf tuhaf yanlış bişey yapmış gibi hissettim ama cokk bozuldum o an.. elim öyle havada kaldi..bana sendemi burda çalışmaya başladın diye sordu sadece bende evet öyle filan diye geveledim biseyler o bozulmanin etkisiyle
Yanindakiler bana hayırlı olsun dediler sıcak bi şekilde ama bu odun hala bisey demedi...Sonra iyi günler diyip uzaklaştım hemen. Otobüsümde geliyodu o sırada. Çok kizardim ama rezil olmuş hissettim oof ben niye boyleyim yaa
Hiç bi hayırlı olsun filanda yok.. zaten bu kişiyi sevmezdim iyice gıcık oldum. Beni küçümsemek mi istedi sizce burda ?? Neden böyle yapmış olabilir..
ama heralde bunu ima edecek bi tepki gösterirdiniz değil mi bu adam gibi bön bön bakmazsınız ben ona bozuldumMahrem olan kadınlarla temiz etmek istememiş olabilir. Eğer böyle bir hassadşyeyi varsa çok normal. Bende erkekler el uzattığında sıkmıyorum eşimde öyle kim ne düşünürse önemli değil bizim hassasiyetimiz de bu yönde sonucta
Onun yaptığı ayıplığa sen niye kafa takıyosun ki. Madem sevmiyodun keşke hiç meraba falan demeseymişsin. Napalım olan olmuş boşver sende hiç pas verme konuşma bile sana bişey sormak isterse de oralı olma hı hıı de geç. Kendini beğenmiş ukala şey en sevmediğim insan tipi.
bende saygıdan aslında işte eski hocamızı görmüşüz ayıp olmasın diye uzatmıştım hak etmiyomuşş bide bana bi hayırlı olsun bile demedi.. bende kadın el uzatır diye biliyodum demekki yanlış biliyomuşumMahcubiyet olacak bir şey yok. Yapısı soğuk da olabilir.kimisi daha önceden tanıştık diye yakınlık göstermez.hiç Kafana takma. Ayrıca normalde de ilk erkek uzatır elini tokalaşmak için. Kadın isterse elini uzatır, istemezse uzatmaz.
okumuş öküzlerdenmiş :)Elini sıkmadı öylemi? Keşke o uzatmadan sen uzatmasaydın. Geçti artık o ayıp etti, senin üzüleceğin bir durum yok, yanındakilerde ne kadar öküz olduğunu anlamışlardır, onlarda o kadar öküz değiller ya!
Bende normalde elimi uzatmam öyle pek huyum değildir karşıdaki uzatmadan uzatmak. Olacak yaa uzattım bende zaten ders oldu bana
evet bu da aynen öyle bi tip kendini beğenmiş bi havalardane kendini beğenmiş asosyal bir tavır
bazı insanlar küçük dağları kendi yarattı sanıyor galiba.
kendini rezil etmiş...
tarikatçı olduğunu sanmıyorum canım ama olabilirde bize hiç çaktırmamıştı o zamancanım sen medeni bi insan gibi elini uzatmıssın bu çok normal. asıl o adam anormal davranmış. kız yoksa bu adam tarikatçi falan mı? bak benim kuzenim böyle biyere bağlı çocukluğundan bu yana. kimseyle tokalaşmaz bayan namına... günah haram diye..... olabilir mi
Teşekkür ederim kızlar bu adam benim babam yaşında kendi utansin dimii..
evet bu da aynen öyle bi tip kendini beğenmiş bi havalarda
tarikatçı olduğunu sanmıyorum canım ama olabilirde bize hiç çaktırmamıştı o zamanama insan kalbi kırmak daha büyük günah değil mi insanlık ölmüş yaa resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?