Ellerim bomboşş...

Pehhh tipinede bakmadan elini havadamı bıraktı
Bozulmakta kızarmakta haklısın.. kendini bişey sanmış belli
Bazı kasıntı kompleksli tipler vardır.. oda bunlardan biri deyip geç
Bir daha gördüğündede sallama onu
ayy gerçekten zor o andüşündümde şimdi...

lise öğretmeni mi bu?
Gerçekten terbiyesizlik, kabalık adı her ne ise hiç hoş bir durum değil.
Salla geç bence, bundan sonra görürsen dahi selam vermezsin.
Bu şekilde çevresindeki herkesi teker teker kaybeder bu kabalığıyla.

Yalnız başlığında çok güzelmiş. Ellerim Bomboşş Boşver ne olacak sanki kendi ayıbı. Adam okumuş ama adam olamamış, öylelerine üzülme, belki elinde mikrop falan vardı, geçmedi sana işte birde o yönden bak

dini yönden diye düşündüm. bazıları kadın eli sıkmaz
kısaca size karşı yapılmış bir şey değil,
inancı gereği yapmış bunu

Dini yönden diyede düşünmedim değil ama bi açıklama yapabilirdi.. bide bu adam bayanlarla samimi konusabilen biri el sıkıyor mu görmedim ama yalan olmasin

Dini yönden diyede düşünmedim değil ama bi açıklama yapabilirdi.. bide bu adam bayanlarla samimi konusabilen biri el sıkıyor mu görmedim ama yalan olmasin

Dini yönden olsa.. bunu karşı tarafa yansıtması gerekir
Öküz gibi bakacağına.. hani yaparlarya elini göğsüne koyup baş sallanır.. aldım selamını ama el vermiyorum inancım gereği.. bu budur.

Hahaha ayy o an çok bozulmustum ama şimdi gulesim geldi başkasından da duyunca tek değilmişim demekki biraz rahatladım gercekten o elimi nasıl çektiğimi hatrlamiyorum

Evet lise ogretmenimdi çok samimi değildik ama bende kucaklamaya kalkmamistim beni yanindakilere de rezil etti

Evet lise ogretmenimdi çok samimi değildik ama bende kucaklamaya kalkmamistim beni yanindakilere de rezil etti
lise öğretmenleri bazen böyle olabiliyor nedense. Öğrenciyi henüz yetişkin gurubuna koymadıklarından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Çok takılı kalma.

Mahrem olan kadınlarla temiz etmek istememiş olabilir. Eğer böyle bir hassadşyeyi varsa çok normal. Bende erkekler el uzattığında sıkmıyorum eşimde öyle kim ne düşünürse önemli değil bizim hassasiyetimiz de bu yönde sonucta

Onun yaptığı ayıplığa sen niye kafa takıyosun ki. Madem sevmiyodun keşke hiç meraba falan demeseymişsin. Napalım olan olmuş boşver sende hiç pas verme konuşma bile sana bişey sormak isterse de oralı olma hı hıı de geç. Kendini beğenmiş ukala şey en sevmediğim insan tipi.

Mahcubiyet olacak bir şey yok. Yapısı soğuk da olabilir.kimisi daha önceden tanıştık diye yakınlık göstermez.hiç Kafana takma. Ayrıca normalde de ilk erkek uzatır elini tokalaşmak için. Kadın isterse elini uzatır, istemezse uzatmaz.

Tamam ben onuda geçtim ama bi gülümseme filan hic bişey
ama heralde bunu ima edecek bi tepki gösterirdiniz değil mi bu adam gibi bön bön bakmazsınız ben ona bozuldum

bende saygıdan aslında işte eski hocamızı görmüşüz ayıp olmasın diye uzatmıştım hak etmiyomuşş bide bana bi hayırlı olsun bile demedi.. bende kadın el uzatır diye biliyodum demekki yanlış biliyomuşum

Bende tanıdığım birini gördüğümde bi atılgan olurum nedense, artık daha dikkatliyim, karşıdakinin tepkisine göre hareket ediyorum. Sallama yani onun ayıbı

ne kendini beğenmiş asosyal bir tavır
bazı insanlar küçük dağları kendi yarattı sanıyor galiba.
kendini rezil etmiş...

okumuş öküzlerdenmiş :)
Bende normalde elimi uzatmam öyle pek huyum değildir karşıdaki uzatmadan uzatmak. Olacak yaa uzattım bende zaten ders oldu bana

canım sen medeni bi insan gibi elini uzatmıssın bu çok normal. asıl o adam anormal davranmış. kız yoksa bu adam tarikatçi falan mı? bak benim kuzenim böyle biyere bağlı çocukluğundan bu yana. kimseyle tokalaşmaz bayan namına... günah haram diye..... olabilir mi

ne kendini beğenmiş asosyal bir tavır
bazı insanlar küçük dağları kendi yarattı sanıyor galiba.
kendini rezil etmiş...
evet bu da aynen öyle bi tip kendini beğenmiş bi havalarda

tarikatçı olduğunu sanmıyorum canım ama olabilirde bize hiç çaktırmamıştı o zaman ama insan kalbi kırmak daha büyük günah değil mi insanlık ölmüş yaa resmen

Teşekkür ederim kızlar bu adam benim babam yaşında kendi utansin dimii..

Haklılık payı var düşüncemde sanki....
benim kuzen el uzatana saygıyla eğilir güzel kelamlar ederdi... bu resmen odunmuş :)
Boşver sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…