• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim bomboşş...

Tamam ben onuda geçtim ama bi gülümseme filan hic bişey

ama heralde bunu ima edecek bi tepki gösterirdiniz değil mi bu adam gibi bön bön bakmazsınız ben ona bozuldum

bende saygıdan aslında işte eski hocamızı görmüşüz ayıp olmasın diye uzatmıştım hak etmiyomuşş bide bana bi hayırlı olsun bile demedi.. bende kadın el uzatır diye biliyodum demekki yanlış biliyomuşum :cool:
Tabi canım ben tokalaşmam ama belirtirim gülümserim ve toksşaşmadıpımı söylerim

okumuş öküzlerdenmiş :)

canım sen medeni bi insan gibi elini uzatmıssın bu çok normal. asıl o adam anormal davranmış. kız yoksa bu adam tarikatçi falan mı? bak benim kuzenim böyle biyere bağlı çocukluğundan bu yana. kimseyle tokalaşmaz bayan namına... günah haram diye..... olabilir mi
Tarikattan olmaya gerek yok canım. Islamiyette mahrem olam biriyle tokalaşmak caiz değil

Boş ver üzülme, belki inancı gereği kadınların elini sıkmıyordur. Sorun sende değil için rahat olsun.

İnançları yüzünden elini sıkmamasını anlayabilirim ama hayırlı olsun dememesi, ya da hal hatır sormaması bence de hoş değil. Ya alenen sizden hoşlanmadığını yansıtmış ya da bu kişi hem dindar hem de asosyal. Yanındaki arkadaşlarının yanında da bocalamış olabilir haliyle.

Merhaba kızlar...
Kafama takılan bi konu oldu acaba ben mi buyutuyorum öğrenmek için buraya yazmak istedim. Geçen gün yolda eski ingilizce hocamla karşılaştım. (Erkek kendisi bu arada )Yaninda üç dört kişi daha vardı tanımadığım. Uzun zamandan sonra ilk defa görüyordum normalde pek sevmem ama tanıdık birini görmenin de verdiği bişey heralde bi mutlu oldum. O heycanla meraba hocam diye elimi uzattım. Uzatmaz olaydim keşke :110:
Adam bi elime baktı bi suratıma baktı tuhaf tuhaf yanlış bişey yapmış gibi hissettim ama cokk bozuldum o an.. elim öyle havada kaldi..bana sendemi burda çalışmaya başladın diye sordu sadece bende evet öyle filan diye geveledim biseyler o bozulmanin etkisiyle o_O
Yanindakiler bana hayırlı olsun dediler sıcak bi şekilde ama bu odun hala bisey demedi...Sonra iyi günler diyip uzaklaştım hemen. Otobüsümde geliyodu o sırada. Çok kizardim ama rezil olmuş hissettim oof ben niye boyleyim yaa :KK51:
Hiç bi hayırlı olsun filanda yok.. zaten bu kişiyi sevmezdim iyice gıcık oldum. Beni küçümsemek mi istedi sizce burda ?? Neden böyle yapmış olabilir..:KK64:

Bir HIYARIN tokalaştığı nerde görülmüş zaten.
Sorun sende

;)

Benim de başıma gelmişti,öyle elim havada kalmisti.Amâ açıklamasini hemen yapti,yeni abdest aldım dedi.Ben anlamamistim o dakika ama sonradan öğrendim.Şafi mezhebinde varmış böyle durum.Belki o da böyle bir sebepten dolayı tokalaşmadi.

Şayet kasten yapmışsa,o zaman hiç düşünme.Karsindakinin ne tür bir canlı oldugu belli değil demek ki.

Back
X